yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

‘YALOVA’YA YAKIŞIR BİNA’

‘YALOVA’YA YAKIŞIR BİNA’
23.06.2022 09:40
0
A+
A-

 

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nün bütün birimlerini tek çatı altında toplayacak olan yeni hizmet binasının, 2023 yılı Şubat ayında bitirilmesi hedefleniyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne yeni ve modern bir bina kazandırmak adına bir süre önce startı verilen Yalova Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki arazide yükselen bina, 14 bin 790 metrekarelik büyük bir alana sahip. 2 kat bodrum, zemin ve 4 normal kat olmak üzere 6 kat olarak projelendirilen ve taban alanı 2 bin 800 metre kare olan binada toplamda 17 bin 600 metre kare kapalı alan bulunuyor. Bölgedeki zemin nedeni ile binanın temeline 484 adet fore kazık çakıldı ve yine 399 adet iksa kazığı kullanıldı.

54 milyon 125 bin TL’ye mal edildi..

54 milyon 125 bin 180 TL’ye mal edilecek olan bina ile ilgili bilgi veren İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, tüm birimlerin tek bir çatı altında toplanacağını ifade etti. Kasım ayında yapılması planlanan anahtar tesliminin tedarik sorunu nedeniyle önümüzdeki Şubat ayı gibi yapılacağı da öğrenildi. 17 bin 600 metrekare kapalı alanıyla mevcutta dağınık vaziyette bulunan tüm emniyet birimlerin metrekaresinden daha büyük bir alana sahip olacak yeni hizmet binası, ekonomik anlamda da katkı sağlayacak.

‘Tüm birimler tek çatı altında toplanacak’..

Yeni binanın Yalova’ya yakışır bir bina olacağını söyleyen İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, “Bina sayesinde dağınık vaziyette olan birimler, tek bir çatı altına girmiş olacak. Bu sayede ulaşımda da büyük kolaylık yaşanacak. Yeni hizmet binası, birimler arasındaki git-gel sorununu tamamen ortadan kaldıracak ve tüm birimler tek çatı altında hizmet verecek. Yeni bina Yalova’ya yakışır bir bina olacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.