yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

6 TAKIM ÇEYREK FİNAL BİLETİNİ ALDI

6 TAKIM ÇEYREK FİNAL BİLETİNİ ALDI
20.08.2023 13:49
0
A+
A-

GRUP MAÇLARINDA SON HAFTA!

  • Yalova’nın en prestijli turnuvası olan 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde dördüncü hafta karşılaşmaları tamamlanırken; 6 takım çeyrek final biletini aldı.

Bugün başlayacak gruplardaki son hafta müsabakalarının ardından son 8’e kalacak son iki takım daha belli olacak.

 

Onur ERDİK

Winner Sport Tarafından düzenlenen Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde heyecan dolu organizasyonun dördüncü haftası geride kaldı. Birbirinden kritik müsabakaların yapıldığı haftada A Grubu’nda çeyrek finale yükselen 4 takım da netleşti. B Grubu’nda iki takım, son 8’e kalmayı garantilerken; çeyrek final bileti alacak diğer iki ekip de son haftada kesinleşecek.

Beşiktaş Tersanesi son nefeste..

Turnuvada dördüncü haftanın kapanış müsabakalarında A Grubu’nda A-B Makine ile Beşiktaş Tersanesi kozlarını paylaştı. Kaptan Halı Saha tesislerindeki zorlu mücadelenin ilk yarısını konuk ekip 3-1 önde bitirdi. İkinci devresi kıran kırana geçen karşılaşmadan son dakikalardaki golle 6-5 galip ayrılan Beşiktaş Tersanesi, ikinci sırada haftayı noktaladı. Organizasyonun en renkli takımlarından A-B Makine, beşinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.

Ro-Ro Port ikinci yarıda açıldı..

İlk 4 yarışındaki iki takım Yeşil Körfez Su Birliği ile Yalova Ro-Ro Port, B Grubu’nda haftanın kapanış maçında karşılaştı. Tam bir gol düellosunun olduğu mücadelenin ilk yarısı 3-3 sona ererken; ikinci devrede üst üste goller bulan Ro-Ro Port, müsabakayı 9-3’lük skorla kazanmasını bildi. Bu sonuçla Ro-Ro Port, 8 puanla ikinci sıraya yerleşerek çeyrek final biletini aldı. 6 puan ve averajla 4.sırada haftayı tamamlayan Yeşil Körfez Su Birliği ise çeyrek final şansını son haftaya bıraktı.

A Grubu’ndaki 4 takım da belli oldu..

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde dördüncü haftanın ardından A Grubu’nda çeyrek finale yükselen 4 takım da belli oldu. 12 puanla ve namağlup bir şekilde zirvede yer alan Mariner Mühendislik’in yanı sıra 9 puanla ikinci sırada bulunan Beşiktaş Tersanesi, 6 puana sahip Tersan Tersanesi ve AKKİM, bu grupta çeyrek finale yükselen takımlar oldu. 3 puanla beşinci sırada yer alan Pınarbaşı ile puansız son basamaktaki A-B Makine, turnuvaya veda etti.

B Grubu’nda son iki bilet..

Winner Sport’un düzenlediği turnuvada B Grubu’nda iki takım, çeyrek finali garantilerken; son 8’e kalacak diğer iki takım, son haftada netlik kazanacak. 10 puanla zirvede yer alan Yaşa Gemi ile 8 puanla ikinci basamaktaki Yalova Ro-Ro Port, çeyrek final biletini cebine koydu. 6 puanlı iki takımdan Elektromarketim üçüncü ve Yeşil Körfez Su Birliği de dördüncü sırada haftayı kapattı. 4 puanlı Yalova Belediyesi Personel AŞ, haftayı beşinci sırada noktaladı ve bu takımın ilk 4 yarışındaki durumu son haftada netleşecek. Puansız Armagaz, son sırada kaldı ve bu ekibin grubu altıncı sırada bitirmesi de kesinleşti.

Son hafta maçları bugün başlayacak..

Organizasyonda grupların son hafta maçları bu hafta içi oynanacak. Kaptan Halı Saha tesislerinde bugün oynanacak maçlar kapsamında saat 19.00’da A Grubu’nda Mariner Mühendislik ile Pınarbaşı karşılaşacak. Saat 20.00’de B Grubu’nda Yalova Belediyesi Personel AŞ-Armagaz mücadelesinin heyecanı yaşanacak. 23 Ağustos Çarşamba mesaisinde saat 19.00’da A Grubu’nda Beşiktaş Tersanesi ile AKKİM, saat 20’de de B Grubu’nda Yalova Ro-Ro Port-Elektromarketim maçı oynanacak. Grupların son maçında 25 Ağustos Cuma günü A Grubu’nda Tersan Tersanesi ile A-B Makine, B Grubu’nda da saatler 20.00’yi gösterdiğinde Yaşa Gemi-Yeşil Körfez Su Birliği müsabakaları yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.