yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4742
EURO
34,8002
ALTIN
2.479,87
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

YALOVA’DAN BÜYÜK BAŞARI

YALOVA’DAN BÜYÜK BAŞARI
22.06.2022 21:41
0
A+
A-

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından düzenlenen 4.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası final etabında mücadele eden 10 öğrencinin tamamı ilk 50 öğrenci arasına girmeyi başardı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Türkiye genelinde bir milyondan fazla öğrencinin katıldığı 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Finali 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde 76 il ve 722 öğrenci ile gerçekleştirildi. 722 öğrenci arasında iki öğrenci Türkiye ikincisi olurken, bir öğrenci sekizinci oldu. Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası finalinde Yalova’yı temsil eden öğrencileri kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencileri ödüllendiren Müdür Yeniyol, bu tür yarışmalarda yer almanın önemine dikkat çekti.

Müdür Yeniyol, tebrik etti..

Eğitimin sadece bilgiden ibaret olmadığını, ahlaki değerlerin çok büyük öneminin olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, “Bu tür oyunların akıl ve zekayı geliştirdiğini; akıl ve zekanın gelişiminin de insanlarda ahlaki gelişmeyi öne çıkarmaktadır. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor. Yavrularımıza destek veren tüm öğretmen arkadaşlarımızı ve velilerini de tebrik ediyorum” diyerek öğrencilerin ödülleri verildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.