yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
30°C
Yalova
30°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C

ATAKENT TSM TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM KONSER

ATAKENT TSM TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM KONSER
19.05.2024 16:34
0
A+
A-
  • Atakent Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından RDKM’de gerçekleştirilen Bahara Merhaba 80’ler 90’lar konseptinde hazırlanan konser, musikisever Yalova halkının yoğun ilgisi ile gerçekleşti..

 

Haber/ Zeynep TAŞTAN

Şefliğini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nden mezun, İstanbul Radyosu’nda kadrolu olarak görevine devam eden ayrıca TRT Müzik Kanalı’nda Akşam Sefası Programı’nda solist olarak yer alan TRT Ses Sanatçısı Seda Gökkadar ve TRT  İstanbul Radyosu Sanatçısı, TRT Müzik Kanalı’nda Akşam Sefası Programı’nın solisti Ayşe Ekiz Konuk sanatçı olarak katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI..

İki bölümden oluşan konserde birinci bölümde Atakent TSM Korosu Korist ve Solo şarkılardan oluşan 80’ler ve 90’lar konseptinde eserler seslendirildi. Koristlerin performansı büyük beğeni topladı. İkinci bölümde ise Konuk Sanatçı Ayşe Ekiz sahne alarak muhteşem bir konsere imza attı. Konser sırasında Hakhan -Ayşe Ekiz ve Seda Gökkadar-Ayşe Ekiz düetleri muhteşemdi ve uzun süre ayakta alkışlandı. Şef Seda Gökkadar yaptığı konuşmada “Sanata ve Sanatçıya saygıyı ön planda tutan ilkelerimizle aramıza katılmak isteyen, gönlü müzikle dolan herkese kapımız açık” dedi.

‘YALOVA HALKI HAYRAN KALDI’..

Konuk Sanatçı Ayşe Ekiz ise yaptığı açıklamada, “Yalova halkının sanata ve sanatçıya ne kadar ilgili olduğunu görmek beni duygulandırdı. Artık bir ayağım artık Yalova’da. Başkanımız Arzu Hanım bana Yalova’nın suyunda içirdi” dedi. Atakent Türk Sanat Musiki Topluluğu Başkanı Arzu Demir yaptığı açıklamada, “Yalova’ya kaliteli müzik sunmak ilkesiyle kurulan topluluğumuz, çalışmalarını her Çarşamba akşamı saat 18:00’da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirmektedir. Büyük özveri ile gerçekleştirilen konser çalışmalarında bizlere destek verenlere teşekkür ederiz. Sazendelerimiz solistlerin eşsiz namelerine eşlik etmek ve notaların dansına katılmak için büyük özveri ile Yalova’mıza misafir oldular, kendilerine teşekkür ederiz. Bir parantezde Yalova’mızın değerlisi hocaların hocası Salih Levent Ekin’e açmak istiyorum. Koro çalışmalarımızda bizlere eşlik etmesi gurur verici hocamıza minnettarız. Yalova halkını yoğun ilgisi bizi heyecanlandırdı. Birbirinden değerli koristlerimiz amatör ruhla Şefimiz Seda Gökkadar maharetiyle profesyonel iş çıkardılar. Yalova halkının takdirlerini kazandılar. Ayşe Ekiz eşsiz performansıyla Yalova halkını kendisine hayran bıraktı. Yalova halkının beklenti seviyesi çok yüksek, en kısa zamanda yeni konserlerimizle Yalova halkının karşısında olacağız” dedi. Gecenin sonunda Atakent Türk Sanat Müziği Topluluğu Başkanı Arzu Demir ve ekibi tarafından sanatçılara onlar adına TEMA Vakfı’na bağışlanan fidan dikim plaketleri ile çiçekler takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.