yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

 HOTEL VELA VERDE -Yeşil Vadi-

 HOTEL VELA VERDE -Yeşil Vadi-
02.03.2023 14:58
0
A+
A-
  • Tesisin kurucusu, Yalova Ege Gıda Turizm Ltd. Şti. ünvanı ile otelcilik, akaryakıt ve gıda ihracatı sektörlerinde hizmet veren Yalova eşrafından iş insanı Ali Ege.

..”Yalova; bulunduğu konum itibarıyla sanayi, inşaat ve turizm sektörleri açısından müthiş potansiyele sahip, gelişmekte ve büyümekte olan güzide bir şehir.”

..”Yalova’nın gelecekte Marmara Bölgesi’nin parlayan yıldızı olmasının önünde hiçbir engel bulunmuyor. Büyüyüp gelişmesi kesin olan şehrimizde Yalova halkına güvenilir ve dürüst ticaret anlayışımızla hizmet etmekten gurur duymaktayız.”

……………………….

– Hotel Vela Verde’nin tanıtımına ilişkin kurumsal bilgiler- Konumu, fiziki yapısı, oda sayısı, toplantı salonları, restaurant, bahçe, havuz ve diğer tüm detaylara ilişkin bilgiler.-

– Yalova Soğucak mevkiinde bulunan Hotel Vela Verde, Bursa’dan Yalova istikametine ilerlerken Yalova’ya 8 km. mesafede sağ tarafta bulunuyor. Dört yıldızlı otelin içerisinde çeşitli organizasyonlar için 120 kişilik büyük salon, ufak çaplı organizasyonlar için küçük salon, çocuk ve oyun alanı, Türk hamamı, sauna, SPA ve masaj salonu, fitness salonu, lezzetli ve göze hoş gelen yemekleriyle alakart restoranı, zengin içeriğiyle açık büfeli kahvaltı salonu, yaz aylarında kullanılmak üzere açık yüzme havuzu ve hem yaz aylarında hem kış aylarında eşsiz vadi manzarasıyla teras kafe bulunmakta. Otelde 6 tip, toplamda 48 adet oda var. Oda tipleri; 18 m2 Eko Standart Oda, 20 m2 Standart Oda, 28 m2 Superior Oda, 30 m2 Deluxe Oda, 35 m2 Grand Suite (Aile Süiti), 40 m2 King Suite (Kral Dairesi). Otelde ayrıca asansörle ulaşımın mümkün olduğu bir adet engelli odası mevcut. Değişik tiplerde odalarda çalışma masası, makyaj masası, küvet, jakuzi ve sauna gibi imkanlar yer alıyor.

 

 

 

 

  • Röportaj / M. Ali Cantörün

 

Hotel Vela Verde’nin kurucusu, Yalova Ege Gıda Turizm Ltd. Şti. ünvanı ile otelcilik, akaryakıt ve gıda ihracatı sektörlerinde hizmet veren Yalova eşrafından iş insanı Ali Ege ile yapılan röportaj…

………………

Hotel Vela Verde; adını nereden alıyor?

– Otelimiz ismini bulunduğu Soğucak ormanında bulunan, doğal güzelliğiyle insana huzur veren vadiden almaktadır. ‘Vela Verde’ İtalyanca’da ‘Yeşil Vadi’ anlamını taşımaktadır.

Otelin sahibi olarak kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

– Yalova Ege Gıda Turizm Ltd. Şti. unvanı altında otelcilik, akaryakıt ve gıda ihracatı sektörlerinde hizmet vermekteyiz. Firmanın kurucusuyum. 1954 yılında Orhangazi Yeniköy’de doğdum. 1967’de Yalova’ya gelerek genç yaşta iş hayatına atıldım. Yalova’da 1974 yılında ‘Ege Römork’ adı altında imalata başladık. İlk römorkumuzu Yalova Elmalık köyüne sattık. O yıllarda damperli römorklardan en az 70-80 tane imal ederek Yalovalıların ihtiyaçlarını karşıladık. 1980-95 yılları arasında Yalova’da inşaat ve akaryakıt sektörlerinde hizmet verdik. 1980-85 yılları arasında AKSA’nın müteahhitliğini yaptım. Yine bu yıllarda Ege İnşaat-Hafriyat ve Ege Hazır Beton isimli firmalarımızla Türkiye’de beşinci, Yalova’da ilk hazır beton şirketi olarak yüzü aşkın çalışanımızla Yalova ve çevresine hizmet verdik. O yıllarda ‘Ege Petrol’ ismiyle Soğucak mevkiinde faaliyette olan akaryakıt istasyonunu tekrar hizmete sokarak ülkemizin en büyük akaryakıt firmalarından birinin (Petrol Ofisi) bayiliğini aldık ve geçmişte olduğu gibi hizmetlerimize 2022 yılı başında tekrar başladık. Aynı zamanda Romanya’da ikamet ediyor ve Romanya’nın başkenti Bükreş’te de iki tane akaryakıt istasyonu işletiyorum. Ayrıca 1995 yılında Aydın’da zeytin fabrikası kurarak Romanya’ya ihracata başladım ve hala ihracata devam ediyorum. Romanya’da on bin metre kare alana inşa ettiğimiz kapalı gıda çarşısında, gıda toptancısı olarak hizmetlerimize devam ederken aynı zamanda birçok firmaya da bu çarşıda faaliyet göstermeleri için olanak sağlıyorum.

– Yalova’ya ilişkin düşünceleriniz neler? Gelecekte nasıl bir Yalova hayal ediyorsunuz? Turizmin dışında Yalova’da farklı alanlarda yatırım planlamalarınız var mı; daha güzel, daha yaşanabilir ve gelişmiş bir Yalova için tespit ve önerileriniz nelerdir?

– Yalova; bulunduğu konum itibarıyla sanayi, inşaat ve turizm sektörü açısından müthiş potansiyele sahip, gelişmekte ve büyümekte olan güzide bir ilimiz. Yalova’nın gelecekte Marmara Bölgesi’nin parlayan yıldızı olmasının önünde hiçbir engel bulunmamakta. Büyüyeceği ve gelişeceği kesin olan bu şehirde Yalova halkına güvenilir ve dürüst ticaret anlayışımızla hizmet etmekten gurur duymaktayız. Bunun tezahürü olarak da Soğucak mevkiinde faaliyete başlayan akaryakıt istasyonumuzla eş zamanlı faaliyete geçen turizm tesisimiz Hotel Vela Verde ile Yalova ve çevresinde ikamet eden, iş hayatının bir parçası olarak seyahat eden ve barınma ihtiyaçlarını otellerde karşılayan çalışanlara, temiz hava ve sakinlik arayışında olan, hem yurtdışından gelen misafirlerimize hem de spor kulüplerinin sporcu, yönetici ve taraftarlarına üst kalite hizmet için hazır ve hevesliyiz.

Otel Vela Verde’nin yönetim anlayışı-müşterilerine bakış açısı (vizyonu) hakkında bilgi verir misiniz?

Otel Vela Verde ailesi olarak, yüksek seviyede misafir memnuniyeti için, güler yüzlü ve misafirperver hizmet ilkelerimizden asla taviz vermeden çalışıyoruz. Misafirlerimiz tarafından devamlı tavsiye edilen, sürekli tercih edilen bir otel olmak ve otelimizde konaklayan misafirlerimizin deneyimledikleri konforu arttırmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bakanlık standartlarına uygun hijyen uygulamalarımız ile temizliğe ve insan sağlığına verdiğimiz önemi misafirlerimize hissettirmek istiyoruz.

– Otel yönetimi olarak Yalova’nın turizm potansiyelini nasıl görüyorsunuz? Şehrin geneline yönelik turizm sektörü içerisinde kendinizi nasıl ve nerede konumlandırıyorsunuz?

– Yalova, Marmara Bölgesi’nin turizm açısından en fazla rağbet gören yerlerinden biri. Hem sahil hem de doğal güzellikleriyle turistlerin vazgeçilmez noktalarından biri olmuş durumda. Yaz aylarında Yalova’ya gelen yerli ve yabancı turistlere huzurlu bir şekilde, doğayla iç içe, güneşin tadını çıkaracakları, kalitesi yüksek olanaklar sunuyoruz.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.