yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
33°C
Yalova
33°C
Açık
Salı Hafif Yağmurlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
32°C

TOBB MARMARA GGK’DAN ANITKABİR’E ÇIKARMA

TOBB MARMARA GGK’DAN ANITKABİR’E ÇIKARMA
19.05.2024 16:34
0
A+
A-
  • 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Marmara Genç Girişimciler Kurulu, Anıtkabir’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu özel günde, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İdris Safa Kaya da Anıtkabir’deki heyetle birlikte yer aldı..

 

Haber / Esin KAYA

TOBB Marmara Genç Girişimciler Kurulu adına Marmara Bölge ve Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mert Kavşut’un önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Bursa GGK Başkanı Emre Yıldız, Balıkesir GGK Başkanı Ceyhun Ercan, Sakarya GGK Başkanı Semih Çiftçi, Bilecik GGK Başkanı Ahmet Mert Yıldırım ve İcra Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyaret esnasında Mert Kavşut, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

‘ÜLKEMİZİ DAHA DA İLERİ TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’..

Ziyaretin ardından, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İdris Safa Kaya duygularını dile getirdi. Kaya, Atatürk’ün gençlere ve iş dünyasına verdiği önemi vurgulayarak, “Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere bıraktığı mirasa sahip çıkma sorumluluğunun bilincindeyiz. Onun ileri görüşlü düşünceleri ve devrimleri, biz genç girişimciler için yol gösterici olmaya devam ediyor. Atatürk’ün izinde, onun gösterdiği yolda ilerleyerek ülkemizi daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Kaya ayrıca, Atatürk’ün gençleri her zaman ön planda tuttuğunu ve onların yenilikçi fikirlerle Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe taşıyacaklarına olan inancını ifade etti. Kaya, “Bizler, Atamızın mirasına sahip çıkarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak için kararlılıkla çalışacağız. Bu ziyaret, bize Atatürk’ün ideallerini bir kez daha hatırlatarak, onun izinde yürümek için ilham verdi” diye ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.