yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3914
EURO
34,5858
ALTIN
2.381,87
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

ESNAFIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

ESNAFIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
01.07.2022 13:47
0
A+
A-

 

Yalova Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf odalarını ziyaret ettiler.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Güç Birliği Federasyonu üyeleri, kurumsal ziyaretlerine devam ediyor. Yalova Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt’u, Yalova Esnaf Odası Başkanı Necati Erbul’u ve Yalova Şöforler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Çetin’i ziyaret ettiler.

‘Esnaf ve sanatkarlarımızın şartlarının iyileştirilmesi konuşuldu’..

Ziyaretlerle ilgili konuşan Güç Birliği Federasyon Basın Sözcüsü Salih Kocabaş, “Değerli meslek odaları başkanlarımız bizlere detaylı bir şekilde Yalova’daki esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadıkları sorunları ve çözüm yollarını dile getirdiler. Esnaf ve sanatkarlarımızın mesleki ve teknik ihtiyaçlarını karşılamak adına mesleki faaliyetlerin kolaylaştırılması için yapılması gerekenler konuşuldu. Esnaf ve sanatkarlarımızın mesleklerinin genel menfaatlerine uygun olarak gelişebilmesi, önündeki bulunan engellerin kaldırılması ve Yalova halkı esnafının dünü, bugünü ve yarınları hakkında bilgilendirme yaptı. Küçük esnaf ve sanatkarlarımızın şartlarının iyileştirilmesi konuşuldu. Kendisine verdiği bilgiler için çok teşekkür ediyoruz. Yalova’daki oda başkanlarımızın ve yönetim kurulları ile Yalova Güç Birliği Federasyonu arasında işbirliği konuları görüşüldü.  Yalova’daki esnaf oda ve birlik başkanlarımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.