yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

YEŞİL YALOVA FK’DA İLK ROTA KUPA

YEŞİL YALOVA FK’DA İLK ROTA KUPA
06.09.2024 15:49
0
A+
A-

YEŞİL-BEYAZLILARDA TUR HESAPLARI!

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yeşil Yalova Futbol Kulübü’nde yeni sezon öncesi ilk rota Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi.

  • Tarihinde ikinci kez BAL organizasyonunda boy gösterecek ve ilk kez de kupa arenasında olacak yeşil-beyazlılar, önümüzdeki hafta içerisinde oynanacak ilk tur maçında Yeni Çanspor’u eleme planları yapıyor.

 

Onur ERDİK

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sezon ilimiz adına yarışacak Yeşil Yalova FK’da gözler Yeni Çanspor ile yapılacak müsabakaya çevrildi. İlk kez kupada mücadele edecek yeşil-beyazlılar, geçen sezon BAL gruplarında yarıştığı Yeni Çanspor ile bu kez 2024-2025 sezonunun ilk resmi maçında karşı karşıya gelecek.

Zorlu sınav 11 Eylül’de..

Yeşil Yalova FK ile Yeni Çanspor, 11 Eylül Çarşamba günü Yalova Atatürk Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Kritik sınav saat 14.30’da başlayacak. Teknik direktör Özcan Sert yönetiminde bu sezon BAL’da şampiyonluğu hedefleyen Yeşil Yalova FK, kupada da gidebildiği kadar ilerlemek istiyor. Yeni Çanspor ile oynayacağı kupa maçında üst tura yükselmeyi amaçlayan yeşil-beyazlılar, maç gününe kadar hazır hale gelmeyi planlıyor.

‘Bizim için güzel bir deneyim olacak’..

Yeni Çanspor eşleşmesini değerlendiren Yeşil Yalova FK Teknik Direktörü Özcan Sert, “Yeni sezonu bir kupa maçıyla açacağız. Asıl hedefimiz olan BAL şampiyonluğunun yanı sıra ilk kez Yalova’yı kupada temsil edecek takımımız oldukça heyecanlı. Bizim için güzel bir deneyim olacak. İnşallah sahamızda yapacağımız Yeni Çanspor müsabakasını kazanıp Ziraat Türkiye Kupası’nda seyircimiz önünde turlarız” şeklinde konuştu.

10-12 Eylül tarihleri arasında oynanacak..

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası ilk eleme turu, 10 Eylül Salı günü oynanacak iki maçla başlayacak. Saat 14.00’te Kahramanmaraş İstiklalspor ile Kilis Belediyeespor kozlarını paylaşacak. Saat 15.00’te ise Sinopspor, evinde Düzcespor’u konuk edecek. 11 Eylül Çarşamba günü Yeşil Yalova FK-Yeni Çanspor maçının yanı sıra; Çankırı FK-Kırıkkale Futbol Spor Kulübü, Şırnak Petrol Spor Kulübü-Kurtalanspor, Bitlis Özgüzelderespor-Hakkari Zapspor, Dersimspor-Adıyaman FK, Kelkit Hürriyet Spor Kulübü-Kars 36 Spor, Bayburt Özel İdarespor-Serhat Ardahanspor, Kahramanmaraşspor-Nevşehir Belediyespor,  Bucak Belediye Oğuzhanspor-Denizlispor, Zonguldak Kömürspor-Bartınspor ve Uşakspor-1922 Konyaspor müsabakaları yapılacak. 12 Eylül Perşembe günü 23 Elazığ Futbol Kulübü-12 Bingölspor ve Bozüyük Vitraspor-Bursaspor mücadeleleriyle ilk tur noktalanacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.