yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

KORAY GİRGİN, FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAY

KORAY GİRGİN, FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAY
06.09.2024 15:48
0
A+
A-

NİYAZİ KURT’TAN GİRGİN’E TAM DESTEK!

  • Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, yeni dönemde aday olmayacağını ve uzun yıllar camiada önemli kademelerde görev yapan Koray Girgin’i destekleyeceğini söyledi.

Böylece Koray Girgin, federasyon başkanı seçilmesi durumunda Yalova’dan ikinci kez bir isim, bir spor federasyonunda başkan seçilmiş olacak. İlimizden daha önce Alpaslan Erkoç, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başkanı seçilmişti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nda sıcak saatler yaşanıyor. Uzun yıllar federasyonda başkanlık görevini yürüten Türk sporunun deneyimli isimlerinden Niyazi Kurt, yeni dönem için başkan adaylığından çekildiğini açıkladı. Yaşanan bu gelişmenin ardından federasyonun önemli kademelerinde görev yapan ve mevcut başkan Kurt ile birlikte çalışan Yalova’nın tecrübeli spor adamlarından Koray Girgin, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu başkanlığına resmen aday oldu. Girgin’in bir aksilik çıkmazsa federasyon başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Niyazi Kurt’tan destek açıklaması..

Öte yandan Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, yaptığı açıklama ile adaylıktan çekilip Koray Girgin’i destekleyeceğini dile getirdi. Kurt, “Federasyon başkanı olarak şahsım ve birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyeleri dahil olmak üzere, federasyonumuzun tüm kurullarında görev yapan arkadaşlarım ile beraber, yaklaşık 13 yıldır herhangi bir maddi, menfaat ve çıkar gözetmeksizin canla başla çalıştık. Bu süreç içerisinde her iki camiaya da eşit ve adil olduk. Camia ayrımı yapmaksızın, ülke ve vatan evladı her sporcuya, ülkemizi gururlandırması, şanlı bayrağımızı dalgalandırması için fırsat vermeye gayret gösterdik. Uzun süredir yürüttüğüm başkanlık döneminden sonra federasyonumuzun başında camiamızdan birinin başkan olmasının, federasyonumuz adına hayırlı olacağına inanıyorum. Bu nedenle federasyon başkan adaylığından çekiliyor ve başkanlık dönemim boyunca birlikte görev yaptığım, kardeşim kadar değerli, beyefendi kişiliği ile spora ve sporcuya hep destek olan Koray Girgin’i, federasyon başkan adayı olarak destekliyorum” şeklinde konuştu.

‘Sonsuz teşekkürlerimi sunarım’..

Niyazi Kurt, açıklamasını şöyle sürürdü: “Sizlerin oylarıyla belirlenecek yeni yönetim kurulunda Koray Girgin başkanlığında, bilek güreşi branşımızdan sorumlu olarak görev yapacağım. Bugüne kadar hep yanımızda olan ve gerçekleşen federasyon başkanlığı seçimlerinde dik durarak izden desteklerini esirgemeyen kulüplerimize, başkanlarımıza, idarecilerimize ve delegelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Her zaman olduğu gibi şahsıma sağlamış oldukları desteklerini, bu seçimde de camianın birlik ve beraberlik ile bütünlüğünün bozulmaması için, Koray Girgin kardeşime vermelerini rica eder, saygılarımı sunarım.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.