yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2927
EURO
34,7722
ALTIN
2.408,80
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C

YALOVASPOR LİDERE DİRENEMEDİ

YALOVASPOR LİDERE DİRENEMEDİ
30.03.2023 14:57
0
A+
A-

GÜCÜMÜZ BU KADAR!

  • Yalovaspor, ligin 22.haftasında evinde şampiyonluğun en güçlü adayı İnegöl Kafkas Gençlikspor’u ağırladı. Yeşil-kırmızılılar, güçlü rakibine diş geçiremedi ve 90 dakikayı 4-0 mağlup kapattı.

Zaman zaman rakip kalede pozisyonlara giren temsilcimiz, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve rakibine farklı yenildi.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor, 22.hafta maçında sahasında Bursa ekibi İnegöl Kafkas Gençlikspor’la karşı karşıya geldi. Hücum anlamında rakip kalede pozisyon bulsa da sonuca gidemeyen yeşil-kırmızılı takımımız, savunmadaki zafiyetiyle dikkat çekti ve maçtan da 4-0 boynu bükük ayrıldı.

Ömer’den kafa golü..

Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Nevzat Okat, Ayhan Uğurlu ve Abdülhamit Akan hakem üçlüsü görev yaptı. Mücadeleye çok iyi başlayan konuk Kafkas, ilk bölümlerden itibaren oyun kontrolünü ele aldı. Mücadelenin 14.dakikasında yeşil-siyahlılar, soldan Tugay Tiryaki ile korner kullandı. Altı pas çizgisi üzerinde iyi sıçrayan Ömercan Aslan, kafa golüyle Bursa temsilcisini 10 öne geçirdi. Mücadelenin 25.dakikasında İnegöl Kafkas ikinci golü bulsa da ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. İlk yarıda dakikalar 32’yi gösterdiğinde Yalovaspor savunma arkasına atılan topu bekletmeyen Doğukan Güngör, yeşil kırmızılı defansın ofsayt gerekçesiyle duraksadığı anda aşırtma vuruşla skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı da bu skorla sona erdi. Temsilcimiz Yalovaspor, ilk yarıda yakaladığı iki net fırsatı gole çeviremedi.

Skoru bulup oyunu rölantiye aldı.

İlk yarıda 2-0’lık avantajın verdiği rahatlıkla ikinci devreye çıkan İnegöl Kafkas Gençlikspor’da Furkan Taştemir, 56.dakikada kaleyi cepheden gördü ve şık bir vuruşla farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın 71.dakikasında kalemizde etkili olmaya çalışan Bursa temsilcisi, bu kez Sergen Şakirler’in golüyle durumu 4-0 yapmış oldu. Müsabakanın kalan bölümlerinde Yalovaspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve maçı konuk takım 4-0 galip noktaladı.

13 puanda kaldık..

Evinde İnegöl Kafkas Gençlikspor’a 4-0 mağlup olan Yalovaspor, 13 puanda kaldı ve ateş hattının bir basamak yukarısında, 12.sırada kendisine yer buldu. 53 puanlı Bursa temsilcisi de liderlik koltuğunda haftayı bitirdi. Yeşil-kırmızılı takımımız, ligin 23.haftasında Kocaeli’nde Değirmenderespor’la kozlarını paylaşacak. İnegöl Kafkas Gençlik de Cankurtaranspor’la karşılaşacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.