yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

‘YALOVASPOR’UMUZ İÇİN ELİMİ DEĞİL, TAŞIN ALTINA GÖVDEMİ KOYDUM’

‘YALOVASPOR’UMUZ İÇİN ELİMİ DEĞİL, TAŞIN ALTINA GÖVDEMİ KOYDUM’
21.09.2023 14:35
0
A+
A-

..”BU DEĞERİ EL ÜSTÜNDE TUTMAMIZ GEREKİYOR.”

  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalovaspor eski başkanları, yöneticileri ve futbolcularıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Tutuk, Yalovaspor için elini değil, taşın altına gövdesini koyduğunu belirterek; bu değeri el üstünde tutmaları gerektiğini dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalovaspor’un eski başkanları, yöneticileri ve futbolcularıyla kahvaltılı bir programda bir araya geldi. Yalovaspor için elinden geleni yaptığını söyleyen Başkan Tutuk, eski yöneticilere seslenerek, “Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sizler de bir ucundan tutun, takımımızı yalnız bırakmayın. Tecrübelerinizi de aktarın. Yalovaspor’umuz için ortak ruhu yeniden yaşatalım” dedi.

‘Yalovaspor’umuz için elimi değil, taşın altına gövdemi koydum’..

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalovaspor’un eski başkanları, yöneticileri ve futbolcularıyla kahvaltılı bir programda bir araya geldi. Yalovaspor’un sadece bir takım değil aynı zamanda bir spor okulu olacağını söyleyen Başkan Tutuk, “Ben üzerime düşeni yaptım ve yapıyorum. Yalovasporumuz için elimi değil taşın altına gövdemi koydum. Yalovspor’da özlenen o günlere yeniden kavuşmak istiyoruz. Siz değerli büyüklerimizin de destekleri lazım. Tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Takımımızı yalnız bırakmayın” diye konuştu. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı, çeşitli fikirlerin görüşüldüğü programda söz alan yöneticiler de Başkan Tutuk’a destek sözü verdiler.

‘Bu değeri el üstünde tutmamız gerekiyor’..

Takımın ekonomik kısmını çözeceklerini ancak durumun tam anlamıyla bu olmadığının altını çizen Başkan Tutuk, “Olay sadece ekonomi değil. Evet, bizler güzel çalışmalar yaptık. Takımı toparladık. Tesisleri de yeniledik; ancak olay sadece bu değil. Ortak bir ruh lazım. Yalovaspor burada yaşayan herkesin, hepimizin ortak bir değeri. Bu değeri el üstünde tutmamız gerekiyor. O ruhu hepimiz gelin beraber oluşturalım. Amacımız; Yalovaspor’un kalıcı olması, gençlerimize umut olması. Yalovaspor bir değer ve bu takım şuan ki bulunduğu konumu hak etmiyor. Takımımızın yeri burası değil. Buradaki kazanç şehrimizin olacak. Yalovaspor sadece bir futbol takımı değil aynı zamanda bir spor akademisi olacak. Sadece futbol da değil diğer tüm spor branşlarındaki başarılarıyla konuşulan, sporcularımıza umut olan bir yer olsun istiyoruz. Bunun için siz değerli ağabeylerimizin tecrübelerinden de faydalanmak isteriz. Sen ben yok, Yalovaspor var diyerek çalışma yaptık. Gelin hep birlikte el atalım, takımımızı, bu değerimizi en üst konuma getirelim” ifadelerine yer verdi.

‘Seni kutluyoruz’..

Yalovaspor’un eski yöneticileri ve tecrübeli isimleri de söz alarak birer konuşma yaptı. “Kimsenin yapamadığını yaptın, seni tebrik ediyoruz” diyen yöneticiler, “Yalovaspor hepimizin değeri. Bu değere sahip çıktığın için, takımımıza verdiğin destekler nedeniyle seni tebrik ediyoruz. Bizler de her zaman Yalovspor için tecrübelerimizi aktarmaya varız. 40 yıldır yapılamayanı yaptın. Seni kutluyoruz, takımımızın yanındayız” diye konuştular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.