yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

YALOVASPOR BASKETBOL SEZONU AÇTI

YALOVASPOR BASKETBOL SEZONU AÇTI
02.09.2024 14:52
0
A+
A-

BAŞKAN ORBAY TUNA’DAN ZİYARET!

  • Tarihinde ikinci kez Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Yalovaspor Basketbol, 2024-2025 sezonunu önceki gün açtı.

Yeşil-kırmızılıların sezon açılışına teknik ekip ve oyuncular katılırken, kulüp başkanı Orbay Tuna da antrenmanı ziyaret etti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek Yalovaspor Basketbol, 2024-2025 sezonunun il buluşmasını gerçekleştirdi. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sezon açılışına sporcular ve teknik ekibin yanı sıra yeşil-kırmızılıların başkanı Orbay Tuna da katılım sağladı. İç ve dış transferde son dönemlerde anlaştığı oyuncularla mütevazi bir kadro kuran Yalovaspor Basketbol’da koç Faruk Beşok’un ayrılığı sonrası 2019-2020 sezonunda ekibimizi play-off şampiyonu yapıp ilk kez Süper Lig heyecanı yaşatan Hakan Yavuz, temsilcimizde başantrenörlük görevine getirildi. Ayağının tozuyla geldiği Yalova’da sezon açılışında yer alan Yavuz, başkan Orbay Tuna ve oyuncularla görüştü.

Yüzler gülüyor..

BSL’de sezonu en geç açan takımlardan biri olan Yalovaspor Basketbol’da 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan sezon açılışı ve tanışma toplantısının ardından ilk çalışma da gerçekleşti. Başkan Orbay Tuna, teknik ekip ve oyuncularda yüzlerin güldüğü görülürken, Ekim ayında start alacak 2024-2025 sezonuna kadar takımın hazır hale geleceği belirtildi.

İlk maç Anadolu Efes’le..

Öte yandan tarihinde ikinci kez Basketbol Süper Ligi arenasında boy gösterecek Yalovaspor Basketbol, 2024-2025 sezonunun açılış haftasında Anadolu Efes ile İstanbul’da oynayacak. Yeşil-kırmızılı takımımız, 2020-2021 sezonunda Süper Lig’den küme düştüğü dönemin son haftasında da Anadolu Efes’le karşılaşmış ve rakibine yenilip Türkiye Basketbol Ligi’ne gerilemişti.

İki yıl sonra yeniden..

BSL’den düştükten bir sezon sonra TBL’de play-off finaline yükselen Yalovaspor Basketbol, 2021-2022 sezonunda Samsunspor’a seride 3-0 kaybedip tekrar Süper Lig’e yükselme şansını kaybetmişti. Yeşil-kırmızılı takımımız, 2023-2024 sezonunda ise bir rekora imza attı. Evinde oynadığı 17 maçın tamamını kazanan temsilcimiz, normal sezonu zirvede şampiyonlukla noktalayıp doğrudan Süper Lig biletini almıştı.

Fatih Emre Gezer, Yavuz’un yardımcılığına getirildi..

Bu arada Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ikinci kez yer almanın heyecanını yaşayacak Yalovaspor Basketbol’da koç Hakan Yavuz’un ardından kulübe dönen bir diğer isim Fatih Emre Gezer oldu. Takımda daha önce de yardımcı antrenörlük görevinde bulunan ve 2022-2023 sezonunda da başantrenörlük yaparak Yalovaspor Basketbol’a play-off finali oynatan Gezer, 2024-2025 sezonunda Hakan Yavuz’un yardımcısı olarak tekrar yeşil-kırmızılı kulüpte görev alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.