yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5580
EURO
34,9769
ALTIN
2.426,92
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ALTINOVA İLE YALOVASPOR KARŞI KARŞIYA!

ALTINOVA İLE YALOVASPOR KARŞI KARŞIYA!
03.12.2021 12:33
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta yarın, Altınova Belediyespor ile Yalovaspor arasında derbi heyecanı yaşanacak. Üst üste iki galibiyetle moral kazanan ancak geçen hafta Gönen’e kaybederek zirve yarışında yara alan Altınova Belediyespor, 3. Lig’i hedefleyen Yalovaspor’u konuk edecek. Henüz yenilgisi bulunmayan ve ilk puan kaybını geçen hafta sahasında Bigaspor ile 0-0 berabere kalarak yaşayan Yeşil-Kırmızılılar, deplasmanda Altınova’yı devirmenin planını yapıyor.

 

Zorlu maç 14.00’te başlayacak..

Altınova Belediyespor ile Yalovaspor arasında yarın Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Zorlu mücadele öncesinde temsilcilerimizden Yalovaspor, 13 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. 7 puandaki bir diğer temsilcimiz Altınova Belediyespor da averajla dördüncü sırada haftaya giriyor. Yarınki zorlu 90 dakikada Murat Madan, Muammer Emre ve Hüseyin Can hakem triyosu görev alacak. Hakan Tezcan da müsabakanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak.

 

Kulaklar Biga’da olacak..

Bu arada Altınova Belediyespor ile Yalovaspor arasındaki oynanacak maçın yanı sıra tüm Yalova’nın kulağı belki de Biga’da olacak. Yeşil-Kırmızılıların hemen takip ettiği Bigaspor, sahasında Çanakkale derbisinde Bozcaadaspor’u ağırlayacak. Saat 14.00’te start alacak müsabakada Bigaspor, rakibine takılır ve Yalovaspor da derbide Altınova’yı yenerse; Yeşil-Kırmızılılar liderlik koltuğuna yerleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.