yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
23°C
Yalova
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Kadıköyspor’un onur mücadelesi

Kadıköyspor’un onur mücadelesi
02.03.2022 16:11
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta son sırada bulunan Kadıköyspor, hafta sonunda bütün Yalova futbol kamuoyunu yakınan ilgilendiren bir müsabakaya çıkacak. Kırmızı-Siyahlılar, her ne kadar son sırada yer alsa da lider Ayvalıkgücü Belediyespor’a karşı önemli bir sınav verecek. Yalovaspor’un şampiyonluğuna doğrudan etki edecek maçta Teoman Parıltan yönetimindeki Kadıköyspor, lider Ayvalıkgücü’ne Balıkesir’de konuk olacak.

 

Sürpriz bir sonuç Yalovaspor’a yarayacak..

Ayvalıkgücü Belediyespor ile Kadıköyspor arasında 6 Mart Pazar günü Balıkesir Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz, henüz galibiyetsiz bir şekilde 3 puanla son sırada bulunuyor. 34 puandaki Ayvalıkgücü Belediyespor ise liderlik koltuğunda oturuyor.  Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan maçı Balıkesir ekibi tek golle kazanmıştı. Kadıköyspor’un hafta sonunda Ayvalıkgücü’ne deplasmanda çelme takıp puan ya da puanlar koparması, bu takımla şampiyonluk yarışında olan bir diğer temsilcimiz Yalovaspor’a da doğrudan etki edecek.

 

Bu sezon hiç kazanamadı..

Bu arada Kadıköyspor, BAL tarihinin en başarısız sezonunu yaşıyor. Kırmızı-Siyahlı takım, bu sezon oynadığı 13 maçta hiç galibiyet elde edemedi ve grubun tek kazanamayan ekibi olarak dikkat çekiyor. Bu müsabakalarda 3 beraberlik elde eden Kadıköy, 10 karşılaşmada da rakiplerine boyun eğdi. Attığı 6 gole karşılık kalesinde 27 gol gören Kırmızı-Siyahlılar, grubun en az gol atan ve en çok gol yiyen takımı konumunda.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.