yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ERBUL’DAN SANAYİ SİTESİ ESNAFINA ZİYARET

ERBUL’DAN SANAYİ SİTESİ ESNAFINA ZİYARET
17.08.2023 12:36
0
A+
A-
  • Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, Kirazlı Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek, esnaf dijital kartlarını teslim etti.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Seçildiği günden itibaren esnafın yanında olmaya devam eden Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, Kirazlı Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Burada esnafla bir araya gelen Erbul, esnaf dijital kartlarını da teslim etti. Erbul’un ziyaretine; Başkan Yardımcısı Aydın Kaçır ile Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Uzundemir de eşlik etti.

ESNAF DİJİTAL KARTIN AYRICALIKLARINDAN BAHSETTİ

Esnafın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Erbul, “Oda üyelerimize hizmet etmek adına çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Esnafımızın her zaman yanındayız” dedi. Esnaf dijital kartının ayrıcalıklarından da bahseden Erbul, “Odamıza kayıtlı üye esnaflarımız, kendileri için özel hazırlanan esnaf dijital kart sayesinde, anlaşma sağladığımız kuruluşların indirimlerinden faydalanacak ve aynı anda dijital temassız kartvizit sahibi olacak. Dijital kartvizitler bilgilerinizi müşterilerinize ve yeni tanıştığınız insanlara aktarmanın basit, akıllı ve kalıcı yoludur. Dijital esnaf kartınız ile tüm iletişim bilgilerinizi tek yerde birleştirip binlerce kartvizit bastırma derdine son veriyoruz. NFC ve QR kod teknolojilerinin birleştiği dijital esnaf kart ile telefon numaralarınızı, Whatsapp iletişiminizi, işyeri adresinizi, web sitenizi, e-ticaret platformlarınızı, Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal iletişim adreslerinizi, banka IBAN bilgilerinizi ve fatura adreslerinizi tek bir yerde birleştiriyorsunuz. Esnaf dijital kart ile farkındalık yaratacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.