yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

7. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

7. KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ
01.02.2022 16:54
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Divan Başkanlığını Yalova Üniversitesi’nden Doç. Dr. Sunay Türkdoğan’ın yaptığı Genel Kurul Kongresinde bugüne kadar yapılan faaliyetlerle ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Kongrede derneğin yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu. Mevcut Başkan Lütfi Özgür’ün tek liste ile aday olduğu kongrede açık oylama yapıldı. Başkan Özgür, adeta güven tazeleyerek dernekte 7. dönem başkanlığa oybirliğiyle seçildi.

‘Yalova’ya kardeş şehirler kazandırdık’..

Burada bir konuşma yapan Başkan Özgür, “Biz partiler üstü ve herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışıyla dernek faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Tüm Balkan ülkeleriyle Yalova’ya kardeş şehirler kazandırdık. Bu kardeş şehirlerimizle akraba bağlılığımızı güçlendiriyoruz. Balkan kültürünün tanıtılması, yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve her kesimden kişiler derneğimizde mevcut. Zorunlu göçle gelenlerin artık çocuklarını da derneğimizde görmek isteriz. Balkanlarla ilgili bir konu söz konusu olduğuna orada Bal-Göç’ün mutlaka olması lazım. Biz artık hemşeri derneği statüsünden de çıktık. Biz, devletimizin Balkanlarla ilgili dış politikası doğrultusunda çalışma yürüten bir derneğiz. Olaya böyle bakmak lazım” diye konuştu.

Yönetim şu isimlerden oluştu:

Yalova Bal-Göç’ün yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: “Lütfi Özgür, Beyhan Çavuş, Ömer Bakkal, Fethiye Babadağlı, Nejla Türkdoğan, Selfidin Korkmaz, Dr. Bilgin Yurdakul, Gönül Yüzer, Erkan Çetintaş, Hüseyin Durmaz, Erdinç Bakkal, Oktay Ulusoy ve Cezmi Berber.” Denetleme Kurulu’na Osman Hacıoğlu, Av. Zeki Öçal ve Latif Çelebi, Disiplin Kurulu’na ise Rafet Koru, Ahmet Ayaz ve Hasan Atasoy seçildi. Derneğin federasyon delegeleri ise şu isimlerden oluştu: “Ahmet Kumali, Zekiye Tanıl, Lütfi Özgür, Nedret Gülen, Beyhan Çavuş, Gönül Yüzer, Sevdiye Vatansever, Mehmet Hacıoğlu, Doç. Dr. Sunay Türkdoğan, Nejla Türkdoğan, Kadir Çavuş, Rafet Koru, Selfidin Korkmaz, Erkan Çetintaş, Sebahattin Özen, Enver Özgür, Remziye Çavuş, Osman Hacıoğlu, Aliye Özgür ve Hasan Atasoy.”

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.