yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2313
EURO
37,2087
ALTIN
2.991,63
BIST
8.805,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

YAFEM SPOR YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

YAFEM SPOR YENİ BAŞKANINI SEÇTİ
16.10.2024 18:15
0
A+
A-

Yalova Folklor Eğitim Merkezi Spor Kulübü (YAFEM SPOR), hafta sonu gerçekleştirdiği olağanüstü kongreyle yeni başkan ve yönetim kurulunu belirledi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kongre sonucunda, YAFEM SPOR’un yeni başkanı Asri Karaarslan Uzun oldu. Görevi devreden eski başkan Fikret Kır ise başkan vekili olarak yeni dönemde görev yapacak. Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında kulübün yeni yönetim ekibi ve görev dağılımları şu şekilde belirlendi:

  • Kulüp Başkanı: Asri Karaarslan Uzun
  • Başkan Vekili: Fikret Kır
  • Başkan Yardımcısı: Aydın Demirel
  • Muhasib: M. Kurtkaan Uzun
  • Genel Sekreter: Yakup Demirten

Ayrıca, YAFEM SPOR’un Halk Oyunları Komitesi için de yeni görevlendirmeler yapıldı:

  • Komite Başkanı: Burak Canberk
  • Komite Başkan Yardımcısı: Burak Alp Engin
  • Komite Üyesi: Egemen Üstel

PROJELER GELİŞTİRİLECEK..

Yeni yönetim kurulu, 2024 ve 2025 yılları için gerçekleştirecekleri projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Yapılacak çalışmalarla ilgili prensip kararları alan yönetim, kulübün hem sportif başarılarını artırmak hem de halk oyunları ve kültürel faaliyetlerde daha aktif rol almak için çeşitli projeler geliştirme kararı aldı. YAFEMSPOR’un yeni yönetimi, sporu ve kültürü birleştiren bir anlayışla, Yalova ve çevresindeki gençleri spora kazandırmayı ve folklor alanında yeni yetenekler keşfetmeyi hedefliyor. Yeni dönem projeleri ve etkinlikleriyle kulübün daha geniş kitlelere ulaşması planlanıyor. Yeni Başkan Asri Karaarslan Uzun yaptığı açıklamada, YAFEMSPOR’un köklü geçmişine ve misyonuna sadık kalarak, yenilikçi adımlarla başarılarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.