yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
23°C
Yalova
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

DOLU DOLU İSTANBUL GEZİSİ

DOLU DOLU İSTANBUL GEZİSİ
05.05.2022 13:46
0
A+
A-

 

Haber / Esin KAYA

Eğitim Bir-Sen Yalova Şube Başkanlığı tarafından Ramazan ayının son gecesi dolu dolu bir İstanbul Gezisi düzenlendi. Gezi, 2 araç ve 60 kişilik üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Geziyle ilgili bilgi veren Eğitim Bir Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotçioğlu, “Geziye Cumartesi günü öğleden sonra Yalova’dan hareketle başladı. İlk önce hep beraber Aziz Mahmud Hüdayi hazretlerinin kabri görüldü. Daha sonra Çamlıca Tepesi geçildikten sonra ikindi namazı Çamlıca Camisi’ne gelindi. Burada bulunan İslam Medeniyetleri Müzesi de gezildi. Gezi kafilesi iftarı Çamlıca Tepesi’nde yaptıktan sonra hep beraber akşam namazını Büyük Çamlıca Camisi’nde eda ettiler. Namazdan sonra teravih namazı için Ayasofya ve  Sultan Ahmet Camisi’ne gidildi. Namazdan sonra Sultan Ahmet Meydan’ında vakit geçirildi. Sahur ve sabah namazı için Eyüp Sultan Camisi’ne de gidildi. Üyelerin yoğun katılımıyla Eyüp Sultan Camii’nde kafile olarak sabah namazı kılındıktan sonra tekrar Yalova’ya dönüş yapıldı” dedi.

Kotçioğlu teşekkür etti..

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Kotçioğlu, “Eğitim Bir-Sen üyeleri arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlayan gezinin özellikle camii ziyaretleri üyelerimizde manevi açıdan yoğun duyguların yaşanmasına yol açtı. Maneviyat açısından duygu dolu ve bereketli gezi programımıza katılan üyelerimize ve ailelerine geziyi tertipleyen kadın komisyonu başkanımız Duygu Kahraman’a teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.