yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2461
EURO
34,8224
ALTIN
2.419,77
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VE AİLELERİ LÖSEV İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ!

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VE AİLELERİ LÖSEV İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ!
28.04.2022 14:02
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Lösemili ve kanser hastası çocuk ve ailelerine moral vermek, dayanışma duygusunu yaşatmak, ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçtikleri dönemde yalnız olmadıklarını hissettirmek için geleneksel iftar yemeklerini düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda geleneksel LÖSEV iftar yemeği Yalova’da vakfa kayıtlı hastalar ve aileleriyle birlikte iftar yemeği düzenlendi.  Fasıl eşliğinde verilen iftarda aileler birlik ve dayanışmanın verdiği mutluluğu yaşadılar. LÖSEV yaptığı moral etkinlikleri ile aileleri maddi yardımların yanı sıra manevi olarak da desteklemeye devam ediyor.

FİTRE, FİDYE VE ZEKATLARINIZLA ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN..

Ramazan ayı boyunca yapılan fitre, fidye bağışları ile kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok gıda desteği ailelerin evlerine kadar gönderiliyor. Ayrıca zekat bağışları ile sosyal hizmet uzmanlarınca yoksunluğu tespit edilmiş lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerinin banka hesaplarına 12 ay boyunca nakit yardım olarak iletiliyor. Tüm bu desteklerin yanı sıra LÖSEV’in LÖSANTE Hastanesi’nde ise ihtiyaçlı lösemi ve kanser hastası çocuklara tamamen parasız tedavi sunuluyor. Ramazan Bayramı bağışlarıyla yoğun bakımdan kan ve trombositine, yurtdışı ilaçlarından o ilaçları koyacakları buzdolaplarına kadar lösemili çocukların ve ailelerinin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. LÖSEV tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Sizler de mübarek Ramazan Ayında Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilir, bilgi almak için 0312 447 06 60 nolu telden ulaşabilirsiniz. Yine Detaylı bilgiye www.losev.org.tr adresinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz. LÖSEV devlet desteği olmadan kamu yararına çalışan bir vakıf statüsündedir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.