yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Osmangazi’de mahsur kalanlara devlet eli

Osmangazi’de mahsur kalanlara devlet eli
25.01.2022 16:12
0
A+
A-

 

 

 

 

Haber / Esin KAYA

 

Osmangazi Köprüsü Altınova istikametinde olumsuz hava şartları nedeniyle güçlük çeken araç sürücüleri ve vatandaşlar ile tır sürücüleri; Yalova Valiliği, Altınova Kaymakamlığı ve Altınova Belediyesi’nce Osmangazi Köprüsü Oksijen Altınova Tesisleri’nde misafir edildi.

Tüm imkânlarını seferber edildi..

Yalova Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile Yalova AFAD İl Müdürü Doğan Toncer, olumsuz hava şartlarında sürücülerin ve vatandaşların mağdur olmaması için devletin tüm imkânlarını seferber ettiler.

‘Sadece kış lastiği olan binek araçlara açık’..

Olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları uyaran Yalova Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, “Bizler gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımızdan da kurallara uymalarını bekliyoruz. Bölgemizde ve İstanbul’da devam eden kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, Osmangazi Köprüsü’nden İstanbul istikametine gidişler sadece kış lastiği olan binek araçlara açık olacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.