yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3243
EURO
34,7527
ALTIN
2.392,58
BIST
10.251,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

VOLEYBOLDA İKİ TAKIMLA ŞAMPİYONLUK KOVALAYACAĞIZ

VOLEYBOLDA İKİ TAKIMLA ŞAMPİYONLUK KOVALAYACAĞIZ
22.08.2023 15:15
0
A+
A-
  • Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde yeni sezon için kura çekimi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.
  1. Grup’ta mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor, dişli rakipleri arasından sıyrılmaya çalışarak şampiyonluk için yarışacak.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek 2023-2024 sezonu Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde kuralar geçtiğimiz günlerde çekilmiş ve gruplar belli olmuştu. Temsilcilerimiz Çiftlikköy Belediyespor ve Semt77 Yalovaspor’un da yeni sezondaki rakipleri netleşti. 9. Grup’ta Bursa ve Kocaeli takımlarıyla eşleşen kırmızı-siyahlı ve yeşil-kırmızılı ekibimizin maç takvimi de açıklığa kavuştu.

Birbirinden güçlü rakipler..

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 2023-2024 sezonu Kadınlar Voleybol 2. Lig kura çekimi sonrasında ilimizi bu ligde temsil edecek olan Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un rakipleri de belli oldu. 9. Grup’ta mücadele edecek her iki ekibimiz de şampiyonluk mücadelesi verecek. Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un yeni sezondaki rakipleri Bursa’dan İnegöl Voleybol, Kestel Belediye Gençlik, Nilüfer Belediyesi, Kocaeli’nden Darıca Çınaraltı Gençlik ve Gölcük İhsaniye şeklinde dikkat çekiyor.

İlk servis atışı Ekim’de..

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde 2023-2024 sezonu 22 Ekim Pazar günü başlayacak ve ilk yarı 3 Aralık Pazar günü son bulacak. İkinci devre ise 17 Aralık Pazar günü start alıp normal sezon 4 Şubat Pazar günü son bulacak. Ligin ilk haftasını Semt77 Yalovaspor bay geçecek. Bir diğer temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor ise saha ve seyircisinin önünde Kestel Belediye Gençlik’le karşılaşacak. İkinci haftada ise Yalova derbisi heyecanı yaşanacak. Semt77 Yalovaspor- Çiftlikköy Belediyespor, 29 Ekim Pazar günü 90. Yıl Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.