yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1146
EURO
38,0513
ALTIN
2.869,23
BIST
9.905,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
21°C
Yalova
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

İKİNCİ TUR HEYECANI BUGÜN

İKİNCİ TUR HEYECANI BUGÜN
07.07.2024 01:38
0
A+
A-

Yalova’da bu yıl 8.’si düzenlenen Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ilk tur grup müsabakalarının ardından ikinci tur grup karşılaşmalarına geçiliyor.

 

Onur ERDİK

Yalova Group sponsorluğunda düzenlenen 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ilk tur karşılaşmaları tamamlandı. Cuma günü C Grubu müsabakaları sonrasında ise ikinci tur grup kuraları çekildi. A ve B Grubu’nda ilk iki sırayı alan takımlar daha önce netleşirken, son grup olan C Grubu’nun üçüncü hafta maçları çerçevesinde Ehlikeyf Master, Kaytazdere Master takımını 5-0’la geçerek tur biletini aldı. Bir Etkinlik Organizasyon da Gazze tekibini 5-0 mağlup etti ve grup birincisi olarak üst tura yükseldi. Böylece C Grubu’nda Bir Etkinlik ile Ehlikeyf, şampiyonluk yolunda ikinci tur gruplarına kalma başarısı gösterdi.

Kuralar çekildi..

Öte yandan C Grubu’nda son hafta müsabakalarının yapılması sonrasında kura çekimi gerçekleştirildi. A, B ve C Grubu’nda ilk iki sıradaki toplam 6 takımın üst tura yükseldiği Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda bu ekipler, ikinci turda üçerli iki gruba ayrıldı. Yapılan kura çekimine göre A Gubu’nda Akköyspor, Çınarcıkspor ve City77 Master takımları mücadele verecek. B Grubu’nda da Yaşa FK, Bir Etkinlik Organizasyon ve Ehlikeyf Master takımları boy gösterecek.

Bugün başlayacak..

Organizasyonun ikinci tur grup müsabakalarının heyecanı bugün başlayacak. Saat 20.30’da Amatör Saha 1’de A Grubu’nda Akköyspor ile Çınarcıkspor karşılaşacak. Aynı saatte Amatör Saha 2’de ise B Grubu’nda Yaşa FK ile Bir Etkinlik kozlarını paylaşacak. 10 Temmuz Çarşamba günü A Grubu’nda Akköyspor-City77 Master, Amatör Saha 2’de saat 20.30’da üç puan için yarışacak. B Grubu’nda da Yaşa FK-Ehlikeyf Master maçı, Amatör Saha 1’de oynanacak ve karşılaşma saat 20.30’da start alacak. 12 Temmuz Cuma günü saat 20.30’da Amatör Saha 1’de A Grubu’nun üçüncü hafta maçında Çınarcıkspor ile City77 karşı karşıya gelecek. B Grubu’nda aynı saatte Amatör Saha 2’de Bir Etkinlik-Ehlikeyf müsabakasının heyecanı yaşanacak.

Birinciler, final maçında kozlarını paylaşacak..

8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda A ve B Grubu’nu lider tamamlayacak iki takım, 15 Temmuz Pazartesi günü Amatör Saha’da oynanacak ve 20.30’da start alacak büyük finalde karşılaşacak. Gruplarını ikinci sırada bitirecek takımlar ise yine 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30’da Amatör Saha 2’de üçüncülük-dördüncülük kapışmasında kozlarını paylaşacak. Bu maçlar sonrasında ise kupa töreni gerçekleştirilecek ve organizasyon noktalanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.