yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

2 İSİM DAHA MAVİ-BEYAZLI FORMAYI GİYECEK!

2 İSİM DAHA MAVİ-BEYAZLI FORMAYI GİYECEK!
17.08.2022 14:18
0
A+
A-

 

  • Yeni sezon öncesi yaz transfer döneminin hızlı takımlarından Tavşanlı Belediyespor, dış transferde iki ismi daha kadrosuna kattı.

Yaklaşık bir haftadır dış transfere yönelen mavi-beyazlılar, Onur Erel ve Ahmet Harun Sanır’ı da kadrosuna kattı. Altınova ekibinin tecrübeli çalıştırıcısı Serkan Özdemir, transferde sona geldiklerini ve 1-2 transfer daha yaparak kadroyu tamamlayacaklarını söyledi.

 

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme’nin son şampiyonu olan ve yeni sezonda da şampiyonluğun en güçlü adayları arasında bulunan Tavşanlı Belediyespor, başarılı kanat ve forvet oyuncusu Onur Erel ile geleceğin yıldız adaylarından gösterilen Acarspor altyapılı Ahmet Harun Sanır’ı transfer ederek yine dikkatleri üzerine çekmesini bildi.

Yeni sezonda Tavşanlı forması giyecekler..

Dış transferde hafta sonu mesaisini yoğun geçirdikten sonra görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdüren mavi-beyazlı takım, iki yeni ismi daha kadroya dahil etti. Son olarak Sorgun Belediyespor forması giyen, sağ ve sol kanatların yanı sıra forvet mevkiinde de görev yapabilen 30 yaşındaki oyuncu Onur Erel’i transfer etti. Trabzon doğumlu oyuncu daha önce sırasıyla; Trabzon İdmanocağı, Çukurçayır, 1957 Espiye, Arhavispor, Bartınspor, Arsinspor, Iğdır Arasspor, Tonya Doğanspor, Kars 36 Spor ve son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sorgun Belediyespor formalarını terletti. Her iki kanatta da oynayabilen ve forvet mevkiinde de görev yapabilen Onur Erel, 2022-2023 sezonunda Tavşanlı Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. Mavi-beyazlıların bir diğer transferi Ahmet Harun Sanır ise Acarspor altyapısında yetişti. Genç orta saha oyuncu, Süper Amatör Küme’de yeni sezonda Tavşanlı formasıyla dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor.

‘1-2 transfer daha yaparak kadroyu tamamlayacağız’..

Transferlerle ilgili bilgi veren Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü Serkan Özdemir, “İç transfer çalışmalarımızın ardından hemen başladığımız dış transfer çalışmaları kapsamında kadromuza önemli isimleri dahil ettik. Özellikle profesyonel ligler ve Bölgesel Amatör Ligi’nde forma giymiş kaliteli ve tecrübeli isimleri alarak yeni sezonda da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğumuzu gösterdik. Geçen sezonki başarımızı tekrarlayıp Süper Amatör Küme’de tekrar şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. 1-2 transfer daha yaparak kadroyu tamamlayacağız. Yeni sezon antrenman çalışmalarıyla ilgili program yaparak 2022-2023 sezonu hazırlıklarına ara vermeden başlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.