yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3914
EURO
34,5858
ALTIN
2.381,87
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Potada tarihler belli olacak

Potada tarihler belli olacak
19.02.2023 15:40
0
A+
A-

Temsilcilerimizin de liglerde yer aldığı basketbol takımları, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun liglerin devam edeceği tarihlerin açıklanmasını bekliyor. Federasyonun, konuyla ilgili bugün açıklama yapabileceği öğrenildi.

 

Onur ERDİK

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) ligleri ertelemiş ve müsabakalar durdurulmuştu. Aradan geçen zamanın ardından liglerin ne zaman kaldığı yerden devam edeceği bilinmezken; TBF’nin bugün kulüplerle bir toplantı yapıp 2022-2023 sezonunun kalan kısmıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. Potadaki ekiplerimiz Semt77 Yalovaspor, HDI Sigorta Yalova VİP ve Semt77 Acarspor’u yakından ilgilendirecek açıklama kapsamında liglerin Mart ayının ilk haftasından itibaren devam edebileceği kulislerde konuşuluyor.

 

Statüde değişiklik söz konusu..

İstanbul’da yapılacak toplantının en önemli konuları ise Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde yer alan Doğa Koleji Gaziantep Gençlik takımlarının durumuna bağlı olarak statülerde değişiklik yapılıp yapılmayacağı olacak. Bugün yapılması beklenen toplantıda hem erkekler hem de kadınlar Süper Ligi için sezon başında belirlenmiş olan statü ile tamamlanması durumunda iki takım lige veda edecek. Ancak her iki ligde de yer alan kulüpler küme düşmenin kaldırılması gelecek sezon 18 takımlı oynanmasından yana fikir birliğine vardı. Temsilcilerimiz Semt77 Yalovaspor, HDI Sigorta Yalova VİP ve Semt77 Acarspor’un gözü ve kulağı ise TBF’nin Misli.com Türkiye Basketbol Ligi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin ne zaman kaldığı yerden devam edeceğiyle ilgili kararda olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.