yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

YALOVASPOR İŞİ BİTİRDİ GİBİ

YALOVASPOR İŞİ BİTİRDİ GİBİ
15.02.2024 17:02
0
A+
A-

Süper Amatör Küme’de ikinci devre, geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarla resmen başladı. Haftanın en önemli maçında Yalovaspor, sahasında Negmar Tavşanlı Belediyespor’u 3-1 devirdi.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de ikinci yarı heyecanı start aldı. 12.hafta karşılaşmalarıyla birlikte futbol coşkusu da kaldığı yerden devam etti. Zirvede farkın 8 puana çıktığı haftada ateş hattında küme düşme potasında da müthiş bir yarış var. Çınarcık Belediyespor ile Yenimahallespor’un son iki sırayı oluşturduğu Süper Amatör’de Kurtköyspor, haftayı galibiyetle bitirip rahat nefes aldı.

Lider kazandı farkı açtı..

Süper Amatör Küme’de 12.haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmasında Yalovaspor, sahasında Negmar Tavşanlı Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılılar, rakibini 3-1 yenerek 3 puanı hanesine eklediği ve galibiyetlerine kaldığı yerden de devam etti. Bu sonuçla Faruk Yiğit yönetimindeki Yalovaspor, 36 puan ve namağlup bir şekilde en yakın rakibinin 8 puan önünde zirvede yalnız kaldı. 28 puanla ikinci sırada haftayı bitiren lacivert-beyazlı ekip Tavşanlı ise henüz 10 hafta olmasına rağmen büyük bir avantaj yitirdi.

Safran tek golle galip..

Ligde üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Safranspor, evinde formda rakibi Sugören Gençlerbirliği’ni konuk etti. Sarı-siyahlılar, rakibini tek golle devirip 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle Soner Ayçiçek yönetimindeki Safran, 17 puanla 5.sıraya yükseldi. Haftalar sonra kaybeden Alper Tunga Çağşırlıoğlu’nun ekibi Sugören ise 24 puanla 3.sırada kendisine yer buldu.

Yenimahallespor son sırada..

Süper Amatör Küme’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yenimahallespor, 12.haftada evinde Taşköprüspor ile yenişemedi ve 90 dakika karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlandı. Bu sonuçla Termal temsilcisi, 8 puan ve averajla ligin son sırasında yer aldı. Çiftlikköy temsilcisi Taşköprüspor ise 14 puanla 8.sırada haftayı bitirdi.

Derbide kazanan çıkmadı..

Sezonun ikinci yarısı, Çınarcık derbisiyle başladı. Çınarcık Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor arasında oynanan mücadele, 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu beraberliğin ardından sarı-siyahlı ekip Çınarcık, 8 puan ve averajla 11.sıraya gerileyip küme düşme potasında haftayı noktaladı. Yeşil-kırmızılı takım Teşvikiye ise 15 puan ve averajla 6.sırada yer aldı.

Kurtköy kazandı, ateş hattından kurtuldu..

Ligin ilk yarısını düşme potasında bitiren Kurtköyspor, sezonun ikinci devresine 1-0’lık Çiftlikköy Belediyespor galibiyetiyle giriş yaptı. Bordo-yeşilliler, aldığı bu kritik 3 puanla birlikte 11 puana çıktı ve 10.sıraya yerleşip şimdilik ateş hattından kurtuldu. Kırmızı-siyahlı takım Çiftlikköy de 18 puanla 4.sırada konumlandı.

Esenköy iyice rahatladı..

Son haftalarda düşüş yaşamasına rağmen ligin devre arasına galibiyetle girip moral kazanan Esenköyspor, ikinci devreye de 3 puanla başlayıp alt sıralardan kurtuldu. Çınarcık temsilcisi, 12.haftada evinde Hersekspor’u 2-1 devirip 15 puan ve averajla 7.sıraya yükseldi. Altınova temsilcisi Hersekspor düşüşünü sürdürüp 11 puan ve averajla 9.sırada haftayı tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.