yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3533
EURO
34,7324
ALTIN
2.406,41
BIST
10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘15 AĞUSTOS’TA KADROMUZ ŞEKİLLENİR’

‘15 AĞUSTOS’TA KADROMUZ ŞEKİLLENİR’
21.07.2022 15:50
0
A+
A-

 

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor, yeni sezon için 25 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacak.

Yeşil-kırmızılıların başkanı Hakan Suiçmez, 30 futbolcuyla görüşüldüğünü ve bu oyuncularla tesislerde bir araya gelmelerinin ardından kadronun 15 Ağustos’ta oluşacağını dile getirdi.

BAL’a katılım parası olan 28 bin TL’nin ödendiğini kaydeden Suiçmez, tecrübeli ve genç isimlerden kuracakları takım ile yeni sezonda mücadele edeceklerini ifade etti.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde ilimizi temsil edecek ekiplerimizden Yalovaspor’da kulüp başkanı Hakan Suiçmez, önemli açıklamalar yaptı. BAL’a katılım payı olan 28 bin TL’nin ödenerek lige katılım için onay aldıklarını söyleyen Suiçmez, görüştükleri oyuncuları tesislere davet ettiklerini bildirdi.

‘Katılım payını ödedik’..

200 takımın BAL’a katılım hakkının olduğu 2022-2023 sezonu için Yalovaspor adına 28 bin TL’yi Türkiye Futbol Federasyonu’na ödediklerini söyleyen yeşil-kırmızılıların başkanı Hakan Suiçmez, “Geçtiğimiz hafta Cuma günü BAL için katılım payını ödedik. BAL konusunda katılım süresi uzatılmıştı ancak biz işimize biran önce başlama adına erken tarihte bu bedeli TFF’ye yatırdık. Tesislere Yalovaspor bayrağımızı astık ve artık işbaşı yaptık” şeklinde konuştu.

‘Pazartesi topbaşı yapacağız’..

Herkesin merakla beklediği ‘Yalovaspor ne zaman hazırlıklara başlayacak?’ sorusuna da cevap veren Suiçmez, “Taraftarımız ve Yalova halkı merak etmesin. Yeni sezon plan ve programımızı adım adım faaliyete geçiriyoruz. Görüştüğümüz futbolcuları tesislerimize davet ettik. Scout ekibimizin verdiği listeyle alakalı futbolcularla da görüşülüyor. Ben de Yalovaspor başkanı olarak bu oyuncuların kulüpleriyle görüşeceğim. 25 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacağız ve yeni sezonun startını da resmen vermiş olacağız” dedi.

’15 Ağustos’ta kadromuz şekillenir’..

Bugüne kadar 30 futbolcuyla görüştüklerini ve hala görüşmelerin sürdüğünün altını çizen Suiçmez, açıklamasına şöyle devam etti: “Görüştüğümüz oyunculardan yarısı Yalova’mızın takımlarından. Tam liste önümüzdeki hafta netleşir. Yalova dışından gelecek futbolcularımız da tesislerimizde son görüşmelerimizi yapacağız. 30 kişilik kadronun yarısı genç; yani 18 yaş ve altı oyunculardan oluşacak. Yani hem A takım hem de altyapı böylelikle kurulmuş olacak. Teknik direktör konusu da dahil tüm detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Zaten kadromuz da 15 Ağustos’ta şekillenir. Sonrasında bir kamp dönemimiz olacak ve ardından Bölgesel Amatör Ligi’ne şampiyonluk hedefiyle giriş yapacağız.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.