yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ZORLU İSTANBUL DEPLASMANINDAYIZ!

ZORLU İSTANBUL DEPLASMANINDAYIZ!
10.12.2021 17:15
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde üst üste iki galibiyet alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşan Semt77 Yalovaspor, 12.hafta müsabakaları kapsamında bugün İstanbul deplasmanında şans arayacak. Yeşil-Kırmızılılar, ligde ve Avrupa kupalarında formda olan Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek. 5 maçlık yenilgi serisi sonrası Türk Telekom’u Ankara’da, Büyükçekmece Basketbol’u da seyircisi önünde 80-68’lik skorlarla geçen Semt77 Yalovaspor, bugün İstanbul deplasmanında sürpriz yapmayı hedefliyor.

 

13.00’te başlayacak..

Darüşşafaka ile Semt77 Yalovaspor arasında bugün oynanacak 12.haftanın açılış maçı saat 13.00’te başlayacak. İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, TİVİBU Spor’2den canlı yayınlanacak. Bu maç öncesinde Yeşil-Kırmızılı takımımız, 15 puan ve averajla 12.sırada bulunuyor. 17 puandaki Darüşşafaka ise bir maçı eksik ve 7.sırada haftaya girmeye hazırlanıyor.

 

3 kez yenildiler..

Bugün Semt77 Yalovaspor’u ağırlayacak Daçka, ligde bir maçı eksik. İstanbul temsilcisi, oynadığı 10 maçta 7 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe Beko, Türk Telekom ve Anadolu Efes maçlarını kaybetti. Yeşil-Siyahlılar; Galatasaray Nef, Tofaş, Aliağa Petkim, Büyükçekmece Basketbol, Bahçeşehir Koleji, Frutti Extra Bursaspor ve son olarak Gaziantep Basketbol maçlarında parkeden zaferle ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.