yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3450
EURO
34,8212
ALTIN
2.376,85
BIST
10.256,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

‘BURAYA BAŞARILI OLMAYA GELDİM’

‘BURAYA BAŞARILI OLMAYA GELDİM’
26.06.2023 13:35
0
A+
A-
  • Süper Amatör Küme ekiplerinden Taşköprüspor’un yeni çalıştırıcısı Halil Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, yeni sezonda kolay bir rakip olmayacaklarını ve genç kadroyla iyi işler çıkartmak istediklerini belirterek, “Buraya başarılı olmaya geldim” dedi.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

Yalova Süper Amatör Küme takımlarından Taşköprüspor’un geçtiğimiz günlerde anlaşma sağladığı teknik direktör Halil Erdoğan, yeni sezon için iddialı konuştu. Geride bıraktığımız sezonda Hersekspor’da başarılı işlere imza atan tecrübeli çalıştırıcı, son sıralardan aldığı takımı yukarılara kadar çıkarmış ve ardından da takımdan ayrılmıştı.

Taraflar el sıkıştı..

2022-2023 sezonunda ligin ilk yarısında üst sıralarda kendisine yer bulan ve devre arasında genç oyuncularla yola devam etme kararı alan Taşköprüspor, büyük bir düşüş yaşasa da özellikle gençlere yaptığı yatırımın meyvelerini almış ve yeni sezon için umutlanmıştı. Lig biter bitmez genç çalıştırıcı Olcay Tazıcı ile yollarını ayıran sarı-kırmızılıların genç başkanı Samet Ilgaz, hemen teknik direktör arayışlarına girmişti. Altınova ekibi Hersekspor’da yaptığı başarılı çalışmalarla ön plana çıkan Halil Erdoğan’la dirsek teması kuran Taşköprüspor, tecrübeli çalıştırıcıyla el sıkışmış ve taraflar anlaşma sağlamıştı. Erdoğan, 2023-2024 sezonunda sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü olarak görev yapacak.

‘Buraya başarılı olmaya geldim’..

Yeni takımında görev alacağı için büyük heyecan duyduğunu söyleyen teknik direktör Halil Erdoğan, “Geçen sezon elimden geldiği kadar görev yaptığım Hersekspor’da iyi işlere imza atmaya çalıştım ki ekip olarak da bunu başardık. Yeni sezonda yeni bir heyecan yaşayacağız. Taşköprüspor ile yeni bir proje için anlaştık. Başta Samet Ilgaz başkan olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Yeni sezon öncesi burada bulunmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyorum. Buraya başarılı olmaya geldim. İnşallah hep birlikte güzel çalışmalarla Taşköprüspor’u layık olduğu yere getiririz” ifadelerini kullandı.

Kulüpten de resmi açıklama yapıldı..

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüpten, teknik direktör Halil Erdoğan’la anlaşıldığının resmi açıklaması yapıldı. Taşköprüspor sosyal medya hesabından yapılan duyuru şöyle: “Kulübümüzün A takım antrenörlüğüne Halil Erdoğan getirilmiştir Camiamıza ve kendisine hayırlı olsun. Başarılı bir sezon geçirmemiz dileğiyle.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.