yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
31°C
Yalova
31°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU
03.10.2024 18:04
0
A+
A-

ADIM ADIM FİNALE!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde çeyrek final karşılaşmaları, önceki gün oynanan maçlarla tamamlandı.

Çarşamba seansında ise Yalova Belediyesi Personel AŞ, son şampiyon Ro-Ro Port’u eledi ve son 4’e kaldı. Mariner Mühendislik de son dakika golüyle Gemak’ı turnuva dışına iterek yarı final biletini kaptı.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde futbol heyecanında artık sona yaklaşıldı. Ağustos ayının son haftası start alan ve 6 haftadır devam eden organizasyona 12 takımla başlandı. 6’şarlı iki grupta mücadele eden ekiplerden ilk 4 sırayı alanlar çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Çeyrek finallerin ilk gününde Pınarbaşı’nı 6-2 mağlup eden Paksuntaş Makine ile İDO’yu 2-0 deviren Yaşa Gemi, yarı finale yükseldi.

Mariner son nefeste..

Çeyrek finallerin ikinci gününde Mariner Mühendislik ile Gemak kozlarını paylaştı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maçta önce Gemak 1-0 öne geçti. Hemen ardından Mariner Mühendislik önce beraberliği yakaladı ve ardından ilk yarının sonunda bulduğu golle devre arasına 2-1 üstün gitti. İkinci yarının başında bu kez Gemak 2-2’lik eşitliği elde etti. Maç tam bu skorla bitecek derken duraklamalarda Mariner 3-2 öne geçti ve maçı da bu skorla kazanıp yarı finale yükseldi.

Personel AŞ, son şampiyonu devirdi..

Öte yandan zorlu grup aşamasının ardından çeyrek finalde son şampiyon Ro-Ro Port ile oynayan Yalova Belediyesi Personel AŞ, rakibini farklı yendi. İlk yarıyı İbrahim Ocakçı’nın ayağından bulduğu golle 1-0 önde kapayan Personel AŞ, ikinci devrede de Kadir Kızılırmak’la gole ulaşıp 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Çekişmeli geçen son bölümlerde Rıza Burak Kahriman’la umutlanan Ro-Ro Port’un direncini kıran Personel AŞ, Ali Oktay’ın harika golüyle durumu 3-1 yaptı. Duraklama dakikalarında sahne alan Kaan Han Bahadır maçın skorunu belirledi ve yarı finale çıkan son takım Personel AŞ oldu.

Yarı final eşleşmeleri de netleşti..

Çeyrek final maçlarının hemen sonrasında kura çekimi gerçekleştirildi. Yapılan kura çekiminin ardından Yaşa Gemi ile Paksuntaş Makine, Yalova Belediyesi Personel AŞ de Mariner Mühendislik’le eşleşti. 7 Ekim Pazartesi günü Kaptan Halı Saha Tesislerinde saat 19.00’da Yaşa Gemi-Paksuntaş Makine maçı oynanacak. Aynı gün saat 20.00’de ise Yalova Belediyesi Personel AŞ ile Mariner Mühendislik kozlarını paylaşacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.