yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3848
EURO
34,7777
ALTIN
2.395,86
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

YALOVASPOR’DAN ÇİFTE GALİBİYET

YALOVASPOR’DAN ÇİFTE GALİBİYET
09.10.2023 14:48
0
A+
A-
  • Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından Yalova Belediyesi Yalovaspor, yeni sezon öncesi Orhangazi’de oynadığı hazırlık maçlarından galibiyetlerle ayrıldı.

İlk olarak Bursa Süper Amatör Küme takımlarından Çakırlıspor’u 3-1 yenen yeşil-kırmızılılar, ardından Orhangazi Gençlerbirliği’ni de aynı skorla geçmesini bildi.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Yalovaspor, lig maratonu öncesi hazırlık maçlarıyla organizasyona bileniyor. Teknik direktör Faruk Yiğit yönetiminde çalışmalarına yoğun şekilde devam eden yeşil-kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Bursa’nın Orhangazi ilçesinde iki hazırlık müsabakasına çıktı.

Çakırlıspor ve Orhangazi Gençlerbirliği’ni mağlup etti..

Yalovaspor, ilk olarak Bursa Süper Amatör Küme ekibi Çakırlıspor’u 3-1 yenerken, ardından Orhangazi Gençlerbirliği’ni yine aynı skorla geçmesini bildi. Fenerbahçe ve milli takımın eski yıldızı Faruk Yiğit’in çalıştırdığı Yalova Belediyesi Yalovaspor Kasım ayı içerisinde başlaması beklenen Yalova Süper Amatör Küme’de ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kadrosunda önemli isimler var..

Kadrosunda Ferit Erişçi, Mustafa Serkan Demirel, Orhan Pamukçu, Tunay Biçer gibi ilimizin yetiştirdiği yıldızları barındıran yeşil-kırmızılılar, Orhangazi’de iki hazırlık maçı oynadı. Yalovaspor, ilk maçında Çakırlıspor’la Orhangazi İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılılar, Öner’in golüyle 1-0 geriye düştü. Ancak çabuk toparlanan Yalovaspor, Ferit’in golüyle devreye 1-1’lik eşitlikle gitti. İkinci yarıda tempo arttıran Faruk Yiğit’in öğrencileri Oğuz Akyıl ve Halil İbrahim’in golleriyle mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Yalova Belediyesi Yalovaspor bu maçtan 2 gün sonra Orhangazi Gençlerbirliği’nin sezon açılışında Bursa ekibiyle karşı karşıya geldi. Orhangazi İlçe Stadyumu’nda yapılan bu müsabakayı da yeşil-kırmızılılar Ferit Erişçi, Mazlum Başaran ve Abdülkadir Yentürk’ün golleriyle 3-1 galip kapattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.