yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
22°C
Yalova
22°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

BAL’DA KEYFİMİZ KAÇTI

BAL’DA KEYFİMİZ KAÇTI
07.05.2024 14:58
0
A+
A-

TÜM HESAPLAR SON HAFTAYA TAŞINDI!

  • Temsilcilerimiz Yalova Yeşilovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 25.hafta müsabakaları noktalandı.

Takımlarımızdan Yeşilova, evinde Hendekspor’la 2-2 berabere kalarak olası statü değişikliğinde ikinci sıradaki yerini korumak için şansını son maça bıraktı.

  • Statü gereği ligden daha önce düşmesi kesinleşen Altınova ise deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a tek golle yenilip maratonu ateş hattında bitirmeyi garantiledi ve lige veda edişi de tescillendi.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 25.hafta karşılaşmalarının heyecanı yaşandı. Birbirinden zorlu müsabakalarda şık goller kaydedilirken, zirvedeki ekiplerden Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Sakarya deplasmanında hezimet yaşadı. İkinci sıradaki temsilcimiz Yeşilovaspor da evinde kritik 2 puan bıraktı. Üçüncü basamakta bulunan Burhaniye Belediyespor, Bigaspor karşısında adeta şov yaptı. Lige veda eden Altınova’nın düşüşü tescillenirken, illerin kontenjanını alıp önümüzdeki sezon da BAL’da mücadele etmek isteyen takımlar arasında çekişme de son haftaya taşınmış oldu.

Şampiyon Nilüfer, Sakarya’dan çıkamadı..

Ligi şampiyon bitirip 3. Lig’e yükselmesi kesinleşen Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, 25.haftada Sakarya deplasmanındaydı. Bursa ekibi, Arifiye Kalaycıspor karşısında hezimet yaşadı. 90 dakikayı 6-3 kaybeden Pablo Martin Batalla’nın takımı, 61 puanda kalıp haftayı bitirdi. 27 puandaki Arifiye Kalaycıspor, 10.sırada yer alarak haftaya nokta koydu.

Yeşilova, Hendek’le yenişemedi..

Grupta ikinci sıradaki yerini korumak isteyen Yalova Yeşilovaspor, 25.haftada evinde Hendekspor’la kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen 90 dakika, karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı. Bu beraberlikle yeşil-beyazlılar, 53 puanla ikinci sırada haftayı tamamladı. 34 puandaki Hendek de 6.sırada haftayı tamamlayıp son hafta öncesi Sakarya kontenjanında lige tutundu ve önümüzdeki sezon da BAL’da mücadele verme hakkı kazandı.

Altınova’nın düşüşü tescillendi..

14.kez düzenlenen Bölgesel Amatör Ligi’nde 11.mücadelesini veren Altınova Belediyespor, statü gereği bir önceki hafta BAL’a veda etmişti. Sarı-yeşilliler, 25.haftada Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a tek golle boyun eğip sezonu ateş hattında tamamlamayı garantiledi ve böylece ekibimizin düşüşü de tescillendi. Altınova, 19 puanla son hafta öncesi grubun 13.sırasında bulunuyor. Ekibimizi 1-0 mağlup eden Balıkesir de 23 puanla 12.sırada yer aldı.

Burhaniye, Biga’yı ezdi geçti..

Olası statü değişikliğinde ikinci sırada ligi bitirmek için Yeşilova’nın da puan kaybetmesiyle umutlanan Burhaniye Belediyespor, sahasında Bigaspor’u 7-2 gibi farklı skorla geçerek 3 puanı hanesine ekledi. Balıkesir temsilcisi, 51 puanla üçüncü sırada haftayı kapayıp ikinci sıradaki Yeşilovaspor’la arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü. 24 puanda kalan Bigaspor da 11.sırada haftayı tamamladı. Haftanın diğer müsabakalarında; Mustafakemalpaşaspor Belediye, Bursa derbisinde Doğugücü Futbol Kulübü’nü 3-1 devirdi. Yeni Çanspor-Bandırma Eti Maden Etispor müsabakası da 1-1 sona erdi. Karasuspor, Görükle İpekspor deplasmanında 4-1 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.