yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
22°C
Yalova
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
25°C

‘YALOVASPOR HEPİMİZİN’

‘YALOVASPOR HEPİMİZİN’
30.05.2022 16:14
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek Yalovaspor’da geride bıraktığımız hafta sonunda yapılan olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde Hakan Suiçmez, kulübün 29.başkanı oldu. Daha önce de bu görevi yöneten Suiçmez, Onay Tuna ve ekibinin görevi bırakmasıyla birlikte olağan genel kurulunda yeşil-kırmızılı kulübün tekrar başkanı seçildi.

‘YALOVASPOR HEPİMİZİN’..

Kongreyi değerlendiren Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, “Önceki başkanımız Onay Tuna ve ekibine, bu kulübe hizmetleri için sonsuz teşekkür ederiz. Şimdi bayrağı teslim alma sırası bize geldi. İnşallah bize verilen bu önemli ve kutsal görevi layığıyla yerine getirip kulübümüzü zirveye taşımak için uğraşacağız. Kongremize iştirak eden ya da katılamayan, her zaman Yalovasporluluk duygusunu içinde hisseden herkese şükranlarımızı sunarız. Ayrıca taraftar gruplarımıza da teşekkürü bir borç biliriz. Yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına kadar hep birlikte kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğimize olan inancımız tam. Yalovaspor hepimizin. Bu kulüp, bu şehirde yaşayan herkesin ortak değeridir. Gelin hep birlikte bu ortak değere sahip çıkalım ve Yalovaspor bayrağını yukarılara taşıyalım” şeklinde konuştu.

‘GÖREV DAĞILIMINI YAPACAĞIZ’..

Belirlenen yönetimde görev dağılımının bu hafta içerisinde yapılacak ilk toplantıda netleşeceğini kaydeden Hakan Suiçmez, “Şahsımın başkanlığındaki yeni yönetimimizde görev dağılımını yapacağız. Listedeki mevcut arkadaşlarımız arasında bazı görevlendirmelerde değişiklik yapacağız. Ayrıca dışarıdan da birkaç ismi atama ile göreve getireceğiz. İnşallah beklentileri boşa çıkarmayacağız. Yeter ki; bu kulübe ve takımımıza destek devam etsin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.