yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

SÜPERLERDE ZORLU SEZON BİZİ BEKLİYOR

SÜPERLERDE ZORLU SEZON BİZİ BEKLİYOR
28.07.2024 13:24
0
A+
A-

KIRAN KIRANA HEYECAN YAŞANACAK!

  • Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da futbol heyecanı için geri sayıma geçildi. Özellikle Süper Amatör Küme’de zorlu bir sezon futbolseverleri bekliyor.

Kıran kırana heyecanın yaşanacağı Süper Amatör Küme’de son şampiyon unvanını elinde bulunduran Yalovaspor, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek.

 

Onur ERDİK

2024-2025 sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de dopdolu bir futbol maratonunun heyecanı yaşanmış olacak. Yalova’nın futbol branşında A takımlar seviyesindeki en üst ligi olan Süper Amatör Küme için ekipler şimdiden hazırlıklarına başladılar. Transfer görüşmelerinin yoğun şekilde sürdüğü Yalova Süper Amatör Küme takımları arasında müthiş bir rekabet yaşanacak.

14 takımın katılım hakkı var..

Süper Amatör Küme için yeni sezonda Yalova’dan 14 takımın katılım hakkı bulunuyor. Yalovaspor’un şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmesinin ardından bu organizasyona veda eden Altınova Belediyespor, yeni sezonda yerel ligde boy gösterecek. BU ekibin yan sıra Negmar Tavşanlı Belediyespor, Çınarcık Belediyespor, Teşvikiye Belediyespor, Sugören Gençlerbirliği, Safranspor, Çiftlikköy Belediyespor, Kurtköyspor, Taşköprüspor ve Esenköyspor’un da yeni sezon için Yalova Süper Amatör Küme’ye katılım hakkı mevcut. Ayrıca alt ligden gelen 1877 Üvezpınarspor, Kadıköyspor, Akköyspor ve Sultaniyespor da yeni sezonda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek.

Yenimahallespor ve Hersekspor lige veda etmişti..

Öte yandan geçtiğimiz sezon yaşanan kıran kırana ligde kalma savaşını kaybedip son iki sırayı oluşturan Yenimahallespor ile Hersekspor, önümüzdeki sezon Yalova 1. Amatör Küme’de boy gösterecek. Geride bıraktığımız 2023-2024 sezonunda 12 takımın yer aldığı Yalova Süper Amatör Küme organizasyonu için takım sayısı arttırıldı ve bu rakam 14’e yükseltildi.

Yalovaspor namağlup şampiyon tamamlamıştı..

Bu arada Yalova Süper Amatör Küme’de son şampiyon unvanını Yalovaspor elinde tutuyor. 2023-2024 sezonunda Faruk Yiğit’in çalıştırdığı yeşil-kırmızılılar, ligde oynadığı 22 maçın tamamını kazanarak 66 puanla en yakın rakibi Negmar Tavşanlı Belediyespor’un 10 puan önünde ve namağlup bir şekilde mutlu sona ulaşmış ve Bölgesel Amatör Lig vizesi almıştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.