yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

ALTINOVA YARIŞTAN KOPMUYOR

ALTINOVA YARIŞTAN KOPMUYOR
28.03.2023 14:27
0
A+
A-

HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ!

  • Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 21.hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Yeşil-kırmızılı ekibimiz Yalovaspor’un İstanbul’da Cankurtaranspor’a 2-1 yenildiği haftada sarı-yeşilli takımımız Altınova Belediyespor da sahasında Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü geriden gelip 2-1’lk skorla devirmesini bildi.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 21.hafta maçlarının heyecanı yaşandı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapılığı haftada temsilcilerimizden Yalovaspor, İstanbul deplasmanında mağlup oldu. Altınova Belediyespor ise seyircisi önünde kazanarak zirve iddiasını sürdürdü. İnegöl Kafkas Gençlik de haftayı kayışız geçerek liderliğini korudu. Gebzespor ise son haftalardaki düşüşün ardından ligden çekilen Akhisar Demirspor karşısında hükmen kazandı.

Altınova 10 kişiyle kazandı..

Ligde şampiyonluk yarışında olan Altınova Belediyespor, 21.haftada Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü misafir etti. Sarı-yeşilli takımımız, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçın ikinci devresinde önce beraberliği yakaladı, sonra 10 kişi kaldı. Ancak duraklamalarda golü bulan Altınova, 2-1’lık skorla 3 puana uzandı. Bu galibiyetle temsilcimiz, 47 puanla zirvenin 3 puan gerisinde üçüncü sırada yer alıp takibine devam etti. Bursa ekibi ise 32 puan ve averajla 7.sırada haftayı noktaladı.

Yalovaspor’a süre yetmedi..

Küme düşme potasının yukarısında rahat konumda bulunan Yalovaspor, İstanbul’da Cankurtaranspor’a konuk oldu. Yeşil-kırmızılı takımımız, 2-0 geriye düşmesine rağmen duraklamalarda farkı 1’e indirdi. Ancak kalan süre yeterli olmadı ve Yalovaspor, 90 dakikayı 2-1’lik yenilgiyle tamamladı. Bu sonuçla yeşil-kırmızılılar, 13 puanla 12.sırada yer aldı. 37 puandaki Cankurtaranspor da 6.sırada kendisine yer buldu.

Lider tek golle galip..

Şampiyonluğun en güçlü adayı konumuna gelen İnegöl Kafkas Gençlik, evinde Feriköyspor’la karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadeleyi Bursa temsilcisi, ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 kazanmasını bildi. Bu sonuçla İnegöl Kafkas, 50 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu. 40 puanlı Feriköy, 4.sırada haftayı kapattı. Uzun süre zirvede bulunan ancak sezonun ikinci yarısındaki düşüşüyle liderliği İnegöl Kafkas’a kaptıran Gebzespor, 21.haftada Akhisar Demirspor karşısında 3-0 hükmen kazandı ve 49 puanla 2.sırada yer aldı.

Gebze Tayfunspor ligden düştü..

Öte yandan ligde küme düşme potasının yukarısıyla arasında 6 puan fark bulunan ve son 5 haftaya ateş hattında Gebze Tayfunspor, 21.haftada derbide Değirmenderespor’a 2- kaybetti ve Kocaeli takımları arasında sonuncu olması kesinleşti. Gebze Tayfunspor, son 5 haftada ateş hattının üstüne çıksa bile en yakın Kocaeli ekibiyle arasındaki 23 puanlık farktan dolayı otomatik olarak küme düşmesi kesinleşti. Gebze Tayfun, önümüzdeki sezon Kocaeli yerel liginde mücadele edecek. Öte yandan haftanın diğer karşılaşmalarında, Osmaniye İstiklalspor-Kavacıkspor maçı 2-2 sona erdi. Nişantaşıspor da evinde Kullar 1975 Spor’u 2-0 ile geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.