yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3688
EURO
34,7360
ALTIN
2.397,73
BIST
10.158,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

KUPADA ÜÇÜNCÜ HAFTA SONA ERDİ

KUPADA ÜÇÜNCÜ HAFTA SONA ERDİ
13.08.2023 17:47
0
A+
A-

 

Yalova’da yapılan Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde organizasyonun üçüncü hafta müsabakaları geride kaldı.

 

Onur ERDİK

WinnerSport tarafından düzenlenen 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı yaşandı. Birbirinden kritik müsabakaların yapıldığı haftada A Grubu’nda Beşiktaş Tersanesi, B Grubu’nda da Ro-Ro Port, rakiplerini farklı geçerek üçüncü haftayı tamamladı. Oynanan karşılaşmaların ardından A Grubu’nda Mariner Mühendislik, 9 puanla zirvedeki yerini korudu. B Grubu’nda ise Yaşa Gemi,7 puanla liderlik koltuğuna yerleşti.

Beşiktaş güle oynaya..

Turnuvanın üçüncü hafta kapanış müsabakaları kapsamında A Grubu’nda Beşiktaş Tersanesi ile Pınarbaşı takımları kozlarını paylaştı. Kaptan Halı Saha tesislerinde oynanan maça iyi başlayan siyah-beyazlılar, ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Etkili oyununu ikinci 25 dakikada da sürdüren Beşiktaş Tersanesi, müsabakayı 9-1 galip kapattı ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Ro-Ro Port geriden gelip kazandı..

Organizasyonun B Grubu’nda Yalova Ro-Ro Port ile Armagaz, yine Kaptan Halı Saha tesislerinde karşı karşıya geldi. Özellikle ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçın bu 25 dakikalık devresini, Armagaz 8 dakikada bulduğu gollerle 4-2 önde bitirdi. Ancak çeyrek final şansını sürdürebilmesi için mutlaka maçı kazanması gereken Yalova Ro-Ro Port, Rıza Burak Kahriman’ın önderliğinde 25 dakikaya tam 11 gol sığdırdı. Mücadeleyi 13-5 gibi farklı skorla kazanan Ro-Ro Port, 3 puanın sahibi oldu.

Mariner yerini korudu..

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde üçüncü hafta maçlarının ardından A Grubu’nda Mariner Mühendislik, üçte üç yaparak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Ayrıca sarı-lacivertliler, turnuvada çeyrek final biletini alan ilk takım oldu. Son iki turnuvanın şampiyonu, kalan iki haftada sıralama grupta sıralama mücadelesi verecek. AKKİM’in 6 puan ve averajla ikinci sırada yer aldığı haftayı yine aynı puandaki Beşiktaş Tersanesi üçüncü sırada noktaladı. 3 puanlı iki ekipten Tersan Tersanesi dördüncü ve Pınarbaşı da beşinci basamakta yer aldı. Son sıradaki A-B Makine ise üçüncü hafta sonunda da puanla tanışamadı.

B Grubu’nda zirve el değişti..

Öte yandan turnuvanın B Grubu’nda üçüncü hafta sonunda liderlik el değiştirdi. Yaşa Gemi, 7 puanla zirvenin yeni sahibi olurken; 6 puanlı iki takımdan Elektromarketim, averajla ikinci sıraya yerleşti. Aynı puandaki Yeşil Körfez Su Birliği de zirveyi kaptırıp üçüncü sıraya geriledi. 5 puanlı Yalova Ro-Ro Port’un dördüncü sırada bulunduğu haftada Yalova Belediyesi Personel AŞ de 1 puanla beşinci basamakta haftayı tamamladı. Armagaz, puansız bir şekilde son sıradan kurtulamadı.

Dördüncü hafta heyecanı bugün başlayacak..

WinnerSport’un Kaptan Halı Saha tesislerinde düzenlediği 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı bugün başlayacak. Bugünkü program kapsamında saatler 19.00’u gösterdiğinde B Grubu’nda Elektromarketim ile Yalova Belediyesi Personel AŞ kozlarını paylaşacak. A Grubu’nda ise saat 20.00’de AKKİM ile Mariner Mühendislik, zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede karşılaşacak. 16 Ağustos Çarşamba mesaisinde B Grubu’nda Armagaz-Yaşa Gemi ve A Grubu’nda da Pınarbaşı-Tersan Tersanesi maçları oynanacak. 18 Ağustos Cuma günü de B Grubu’nda Yeşil Körfez Su Birliği ile Yalova Ro-Ro Port takımları karşılaşacak. Haftanın kapanış müsabakasında A Grubu’nda A-B Makine-Beşiktaş tersanesi karşılaşmasının heyecanı yaşanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.