yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
28°C
Yalova
28°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

SÖYLEŞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SÖYLEŞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
11.05.2024 15:51
0
A+
A-

YALOVA’DA ATATÜRK VE YALOVA KONULU SÖYLEŞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

  • Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Uzmanlar Koleji ve Yürüyen Köşk Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Atatürk ve Yalova” konulu söyleşi, odanın konferans salonunda gerçekleşti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Araştırmacı-Yazar ve Emekli Ataşe Metin Erdoğan’ın sunumuyla yapılan etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Söyleşide, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğa sevgisi, Yalova’ya olan bağlılığı ve Yürüyen Köşk’ün önemi ele alındı. Atatürk’ün Yalova’ya olan özel ilgisi ve buradaki yaşamı, katılımcılar arasında derin bir etki uyandırdı.

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR..

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, etkinliğin sonunda Metin Erdoğan’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederek katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Demiryürek, “Atatürk ve Yalova” konulu söyleşinin, tarihe ve kültüre önem verenler için önemli bir bilgilendirme ve paylaşım platformu olduğunu belirtti. Katılımcılar, söyleşinin sonunda Atatürk’ün Yalova’ya olan sevgisi ve Yürüyen Köşk’ün tarihi önemine dair daha derinlemesine bir anlayış kazandıklarını ifade ettiler. Etkinlik, Yalova’nın tarihine ve kültürüne yapılan önemli bir katkı olarak değerlendirildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.