<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İYİLİK HAFTASI’NDA ÖZEL ÇOCUKLARA ZİYARET

İYİLİK HAFTASI’NDA ÖZEL ÇOCUKLARA ZİYARET
17.03.2025 16:44
0
A+
A-

İyilik Haftası kapsamında, Yalova İl Müftülüğü tarafından Alime Paşa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel çocuklar ve annelerine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği İyilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Yalova İl Müftülüğü tarafından Alime Paşa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’ndaki özel çocuklar ve annelerine ziyaret gerçekleştirildi. İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü bünyesinde gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, toplumda farkındalık oluşturmayı ve özel çocukların ailelerinin motivasyonunu artırmayı amaçladı. Ziyarete, Yalova İl Müftü Yardımcısı Şadiye Çimen Bayraktar, vaiz Sönmez Bayraktar, engelli koordinatörleri Safiye Şentürk ve Abdullah Yılmaz katıldı. Program, okul müdürü Özcan Yetkiner’in karşılamasıyla başladı. Okulun öğretmenleri ve özel çocuklar da ziyaret sırasında yer aldı. Programda, annelerin özel istekleri dinlendi, karşılaştıkları zorluklar üzerine samimi sohbetler yapıldı. Motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli konuşmalar yapılarak, dualar edildi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile manevi bir atmosfer oluşturuldu. Alime Paşa Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda görevli Kur’an Kursu öğreticisi Nuray Akın, okulda annelere yönelik düzenlenen Kur’an dersleri ve okuma yazma kursları hakkında bilgi verdi. Bu tür etkinliklerin, özel çocukların ailelerine önemli bir destek sunduğu vurgulandı.

 

Yorumlar

Δ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.