yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3533
EURO
34,7324
ALTIN
2.406,41
BIST
10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BAL’DA KARA HAFTA!

BAL’DA KARA HAFTA!
22.11.2022 13:48
0
A+
A-

ÇİFTE YENİLGİ

Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 8.hafta heyecanı yaşandı.

  • Kritik müsabakaların yapıldığı haftada ekiplerimizden Yalovaspor, sahasında Cankurtaranspor’a son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu.

Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Altınova Belediyespor ise Bursa deplasmanında alt sıralardan kurtulma savaşı veren Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’ne tek golle yenildi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 8.hafta karşılaşmaları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Şampiyonluk potası ile ateş hattını yakından ilgilendiren müsabakaların yapıldığı haftada temsilcilerimizden Yalovaspor evinde, Altınova Belediyespor da deplasmanda rakiplerine diş geçiremedi.

Yalovaspor son dakikada yıkıldı..

Ligde bir önceki hafta Feriköyspor’u elinden kaçıran Yalovaspor, bu kez bir başka İstanbul ekibi Cankurtaranspor’la kozlarını paylaştı. Atatürk Stadyumu’nda ağırladığı rakibi karşısında ilk 45 dakikada ecel terleri döken yeşil-kırmızılı takımımız, ikinci duraklama dakikasında kalesindeki gole engel olamayıp devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarının ilk bölümlerinde Görkem’in harika golüyle 1-1’lik beraberliği yakalayan yeşil-kırmızılı takımımız, galibiyet golünü aradığı son bölümlerde ve hatta duraklama dakikalarının son anlarında kalesindeki kontratak golüne engel olamayınca 90 dakikayı 2-1’lik yenilgiyle noktaladı. Bu sonuçla temsilcimiz, 7 puanda kaldı ve averajla haftayı küme düşme potasının yukarısında, 12.sırada tamamladı. Cankurtaranspor ise 16 puanla 4.sıraya yükseldi.

Altınova tek golle boyun eğdi..

Ligde şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Altınova Belediyespor, 8.haftada Bursa deplasmanında mücadele verdi. Sarı-yeşilli takımımız, Bursa Nilüfer Futbol Kulübü’ne ilk yarısı golsüz biten maçın ikinci devresinin sonlarında yediği golle 1-0 mağlup oldu. Bu şok yenilgiyle zirve ile arasındaki puan farkını azaltma fırsatını tepen sarı-yeşilliler, 14 puanla grupta 5.sıraya geriledi. Bir maçı eksik Bursa temsilcisi de 8 puanla 10.sırada haftayı bitirdi.

Gebze tekrar zirvede..

Grubun namağlup takımlarından Gebzespor, 8.haftada Akhisar Demirspor deplasmanındaydı. Kocaeli temsilcisi, puanla tanışamayan Bursa ekibini deplasmanda 2-0’lık net skorla geçmesini bildi. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada puanını 20’ye yükselten Gebzespor, BAL 14. Grup’ta tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Puansız Akhisar Demirspor da son sıraya iyice demir attı.

Kafkas, Feriköy’e takıldı..

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından namağlup bir diğer takım İnegöl Kafkas Gençlik, Feriköyspor’a İstanbul’da konuk oldu. İlk yarıda karşılıklı kaydedilen gollerle 90 dakika, 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Bursa temsilcisi, 18 puanla ikinci sıraya geriledi ve Gebzespor’a zirveyi kaptırdı. 17 puanlı Feriköy de üçüncü sırada haftayı kapattı. Grubun diğer müsabakalarında; Kavacıkspor, sahasında Osmaniye İstiklalspor’a 2-1 mağlup oldu. Kullar 1975 Spor’un evinde Nişantaşıspor’la golsüz berabere kaldığı haftada Değirmenderespor da Kocaeli derbisinde Gebze Tayfunspor’u 2-0 yenmesini bildi. Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta 9.hafta maçları, 27 Kasım Pazar günü oynanacak ve heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.