yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
30°C
Yalova
30°C
Açık
Salı Hafif Yağmurlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

GÖZLÜĞÜN ADRESİ: VİZYON OPTİK

GÖZLÜĞÜN ADRESİ: VİZYON OPTİK
28.05.2024 14:12
0
A+
A-
  • Mağazada yer alan ürünlerin, dünya çapında tanınan markaların en yeni ve en popüler modellerinden olduğunu söyleyen Arif Araz, “Sektördeki yenilikleri takip ediyor ve en modern tasarımları mağazamıza getiriyoruz” dedi.

Haber \ Esin KAYA

İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Vizyon Optik, müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Mağaza işletmecisi Arif Araz, “Müşterilerimize en iyi ve en trend modellerin satışlarını yapıyoruz” dedi. Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çeken Vizyon Optik, gözlük ve optik ihtiyaçlarına en iyi çözümleri sunmayı hedefliyor.

‘EN MODERN TASARIMLARI MAĞAZAMIZA GETİRİYORUZ’

Mağazada yer alan ürünler, dünya çapında tanınan markaların en yeni ve en popüler modellerinden oluşuyor. Arif Araz, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Bu nedenle sürekli olarak sektördeki yenilikleri takip ediyor ve en modern tasarımları mağazamıza getiriyoruz” şeklinde konuştu. Vizyon Optik, sadece gözlük satışı değil, aynı zamanda profesyonel göz muayenesi hizmeti de sunarak müşterilerinin sağlığına da önem veriyor.

‘BÖLGENİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN OPTİK MAĞAZASI’

İstanbul Caddesi’nden geçen herkesin dikkatini çeken şık vitrini ve güler yüzlü personeli ile Vizyon Optik, bölgenin en çok tercih edilen optik mağazalarından biri olmayı sürdürüyor. Arif Araz, “Her yaştan ve zevkten müşteriye hitap eden geniş ürün ağımızla herkesin ihtiyacını karşılayabiliyoruz” ifadelerini kullandı. Vizyon Optik, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor.

‘SGK KAPSAMINDA GÖZLÜK YAPTIRABİLİRLER’

Vizyon Optik işletmecisi Arif Araz, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında da gözlük yaptırabileceklerini belirtti. SGK’nın sunduğu bu imkan sayesinde, gözlük sahibi olmak isteyen bireyler ekonomik olarak daha rahat bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

‘KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERE ERİŞİMİNİ SAĞLARLAR’

Arif Araz’ın bu açıklaması, Vizyon Optik’in müşteri memnuniyetine ve ulaşılabilir sağlık hizmetlerine ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Araz, “SGK ile anlaşmalı optik mağazalar, belirli kriterlere ve standartlara uygun olarak hizmet sunarak, gözlük kullanıcılarının kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere erişimini sağlarlar. Bu da, özellikle dar gelirli vatandaşlar için büyük bir avantaj teşkil eder” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.