yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5662
EURO
35,0355
ALTIN
2.450,40
BIST
10.540,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
31°C
Yalova
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

DOĞA TUTKUNLARI TEŞVİKİYE’DE BULUŞTU

DOĞA TUTKUNLARI TEŞVİKİYE’DE BULUŞTU
27.05.2024 17:12
0
A+
A-

Yalova Doğa Sporları Festivali, Teşvikiye’de coşkuyla kutlandı.

  • Organizasyonun başarısında büyük rol oynayan kurum ve kuruluşlar arasında Yalova Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Yalova Üniversitesi, Yalova Belediyesi, Çınarcık Belediyesi, Teşvikiye Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yer aldı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Teşvikiye’de gerçekleştirilen Yalova Doğa Sporları Festivali, doğa ve spor tutkunlarına unutulmaz iki gün yaşattı. Zengin programı ve çeşitli etkinlikleriyle büyük ilgi gören festival, katılımcılara doğanın içinde spor yapma ve sosyalleşme imkanı sundu. Festival boyunca dağcılık, trekking, bisiklet turları, kampçılık ve su sporları gibi çeşitli aktiviteler düzenlendi. Her yaş grubundan katılımcının ilgisini çeken bu etkinlikler, doğa sevgisini ve sporun bir araya gelmesini sağladı. Ayrıca, doğa yürüyüşleri ve çevre temizliği etkinlikleri de festivalin önemli bir parçasıydı. Organizasyonun başarısında büyük rol oynayan kurum ve kuruluşlar arasında Yalova Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Yalova Üniversitesi, Yalova Belediyesi, Çınarcık Belediyesi, Teşvikiye Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yer aldı. Spor kulüpleri, gençler, gönüllüler ve festivalde görev alan tüm çalışanlar da etkinliğin sorunsuz ve keyifli bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağladı.

Müdür Kılıç, festivali değerlendirdi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, festivalle ilgili değerlendirmelerinde, “Festivalimiz, iki gün boyunca dolu dolu etkinliklere sahne oldu. Profesyonel sporcular, kampçılar, bisikletçiler ve doğaseverler bir araya gelerek eşsiz bir deneyim yaşadı. Teşvikiye Tohum Meşceresi’nde çadır ve karavan kampı, Mera Şelalesi’nde trekking, Güneyköy’de kaya tırmanışı ve birçok farklı doğa sporu etkinliği ile katılımcılar hem fiziksel hem de ruhsal olarak yenilendi. Ayrıca, festival boyunca düzenlenen sosyal etkinlikler, yerel halkımızın ve misafirlerimizin motivasyonunu arttırdı. Yamaç paraşütü, bisiklet maratonu, kamp ateşi, DJ performansları, geleneksel Anadolu oyunları ve daha birçok etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı” dedi.

Teşekkür etti

Salih Kılıç, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini ileterek, “Bu festivalin düzenlenmesinde başta Sayın Valimiz Dr. Hülya Kaya’ya, Yalova Üniversitesi’ne, Yalova Belediyesi’ne, Çınarcık Belediyesi’ne, Teşvikiye Belediyesi’ne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze ve çok kıymetli spor kulüplerine teşekkür ederim. Ayrıca, güvenlik ve sağlık tedbirleriyle festivalimizin sorunsuz geçmesini sağlayan emniyet ve sağlık ekiplerimize de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.