yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2356
EURO
37,0428
ALTIN
3.015,82
BIST
8.850,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

ESNAF İÇİN İŞ BANKASI’NDAN FAİZSİZ TAKSİT VE İNDİRİM

ESNAF İÇİN İŞ BANKASI’NDAN FAİZSİZ TAKSİT VE İNDİRİM
22.10.2024 13:02
0
A+
A-
  • Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İş Bankası Yalova Şubesi, esnaflara yönelik önemli bir işbirliği protokolü imzaladı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İş Bankası Yalova Şubesi arasında imzalanan işbirliği protokolü, yerel esnaf için önemli avantajlar sunuyor. Protokol çerçevesinde, İş Bankası Ticari Kredi Kartı sahipleri, vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ödemelerini faizsiz olarak 2 ay taksitlendirebilecekler. Bu uygulama, esnafların nakit akışını düzenlemelerine ve ödemelerini daha esnek bir şekilde yapmalarına yardımcı olacak. Ayrıca, Esnaf Odası üyeleri için aidat ödemelerinde %30 indirim fırsatı sağlanacak. Bu indirim, esnafın maliyetlerini düşürerek, işlerini sürdürülebilir kılmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor. Yalova’daki esnaflar, bu avantajlarla birlikte daha sağlam bir ekonomik zemin oluşturma şansı elde edecek. Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul, bu işbirliğinin esnafın ihtiyaçlarını karşılamak ve ekonomik zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olmak amacıyla hayata geçirildiğini vurguladı. İş Bankası temsilcileri de, esnafın gelişimi için her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti. Bu yeni fırsatlardan yararlanmak isteyen esnafların, İş Bankası ile iletişime geçmeleri ve detaylı bilgi almaları öneriliyor. Böylece, hem vergi ve SGK ödemelerinde sağlanan taksitlendirme imkanı hem de aidat indiriminden faydalanarak mali yüklerini azaltma şansına sahip olacaklar.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.