yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3596
EURO
34,6202
ALTIN
2.382,24
BIST
10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BİLGİ KIRTASİYE, YENİ ŞUBESİYLE KADIKÖY’DE

BİLGİ KIRTASİYE, YENİ ŞUBESİYLE KADIKÖY’DE
08.09.2023 14:38
0
A+
A-
  • Yalova’nın en eski kırtasiye firmalarından olan Bilgi Kırtasiye, yeni şubesiyle Yalova’nın Kadıköy beldesinde hizmete girdi.

1985 yılından bu yana hizmet veren Bilgi Kırtasiye’nin, Kadıköy’deki açılışına ilimizdeki eğitim camiasının önemli isimleri katıldılar.

 

Onur ERDİK

38 yıldır Yalova’da hizmet veren, İrfan ve Nurten Altunç’la başlayan Bilgi Kırtasiye’nin macerası devam ediyor. Uzun yıllardır kırtasiye sektöründe öncü firmaların başında gelen Bilgi Kırtasiye, Kadıköy beldesindeki yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeyi sürdürecek. Kırtasiye ürünlerinin yanı sıra; kitap ve oyuncak çeşitleriyle dikkat çeken Bilgi Kırtasiye’nin açılışı öncesi kokteyl verildi.

‘Böyle bir hizmeti Kadıköy’e getirdikleri için teşekkür ediyorum’..

Açılış kurdelesi kesimi öncesinde konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, “Kadıköy okullar bölgesi. Beldemiz, gelişmeye ve büyümeye müsait olan bir yer. Okullarımız vardı ama bu bölgede işyerlerimizin sayısı yok denecek kadar azdı. Buradaki halkımız herhangi bir alışverişi için Yalova merkezine gitmek zorunda kalıyordu. Biz okulları ve işyerlerini halkımızın ayağına getirmiş olduk. Tabi bunda değerli yatırımcımızın payı unutulmamalı. İşyeri sahiplerine teşekkür ediyorum, böyle bir hizmeti Kadıköy’e getirdikleri için. Hepinizin huzurunda onlara teşekkür ediyorum. Biz bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan Kadıköy’ümüz büyüsün ve gelişsin. Onun için de hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyük ilgi vardı..

Kadıköy Belediye Başkanı Şahin’in konuşması sonrasında kurdele kesme törenine geçildi. Bilgi Kırtasiye’nin açılış kurdelesini Başkan Şahin ve katılımcılar birlikte kestiler. Ardından konuklar, işyerini gezerek ürünleri inceleyip alışverişlerini gerçekleştirdiler. Firma sahibi Arda Altunç, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve konuklara kırtasiyeyi gezdirerek bilgiler verdi.

‘Yeni kimliğimizle hizmetinizdeyiz’..

Bilgi Kırtasiye Sahibi Arda Altunç, firmalarıyla ilgili bilgi verdi. Altunç, “1985 yılında Yalova’da faaliyetine İrfan ve Nurten Altunç ile başlayan Bilgi Kırtasiye, 38. yılında yeni kimliğiyle Kadıköy’de değerli Yalova halkıyla buluştu. Firmamız, yaklaşık bin metrekarelik alanda,  geniş kitap, kırtasiye ve oyuncak çeşitleriyle 7’den 70’e tüm Yalova halkına keyif vermeyi amaçlarken; özellikle Yalova’nın eğitim paydaşlardan olmayı da misyon edinmiştir. Eğitime inanan, bilgiyi ve bilginin gücünü genç nesillere aktarmayı hedefleyen Bilgi Kırtasiye, deneyim bazlı bu mağazasında, düzenli organize edilecek yazar etkinlikleri ve sanat atölyelerine de yer vererek, tüm Yalova halkının gururla, mutlulukla ve heyecanla takip edeceği bir mekan olmayı hedeflemektedir. Tüm değerli vatandaşlarımızın saygıyla ağırlanacağı, güvenle alış veriş yapacağı bu mağazayı deneyimlemesi Bilgi Kırtasiye’nin en büyük temennisidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.