yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1177
EURO
37,8913
ALTIN
2.800,83
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

DAHA NE BEKLİYORSUNUZ?

DAHA NE BEKLİYORSUNUZ?
08.07.2024 17:02
0
A+
A-

VERGİLER YALOVA’DA ÖDENSİN; İLBANK PAYIMIZ ARTSIN..

 

  • HABERCİ olarak, fabrikalara, tersanelere, OSB’lere ve bu üç sektörle iş yapan yan kuruluşlara, ‘VERGİLERİNİZİ YALOVA’DA ÖDEYİN!’ diye seslenmiş ve bu noktada Yalova Valiliği ile başta YTSO olmak üzere odaları ve STK’lara seslenmiştik.

Şehrin seçilmişlerine, siyasilerine, başta Sayın Vali olmak üzere, bürokrasisine, yine başta Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere tüm STK’larına açık çağrımızı tekrarlıyoruz: SESİNİZİ YÜKSELTİN, YALOVA İÇİN MASAYA YUMRUĞUNUZU VURUN!

 

  • Haber/Yorum- İbrahim Yurdagül

Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu sıkıntılı durum tüm kesimleri olumsuz yönde etkilerken, başta belediyeler olmak üzere, resmi ya da yarı resmi birçok kurumda yatırımlar azaldı, hatta bazılarında durma noktasına geldi.

  • Yalova Belediyesi’nde işten çıkarmalar arttı..

Kesintilerden sonra 40 milyon TL civarında aylık İlbank geliri olan Yalova Belediyesi, bırakın rutin hizmet ve yatırımlarını sürdürmeyi, yaklaşık 1.400 civarındaki çalışan ve personelinin (işçi+memur) vergi ve sigortalar hariç 60 milyon TL’ye yakın aylık ödemesini yapmakta zorlanıyordu. Belediye yönetimi de çözümü son birkaç haftada yaklaşık 250 civarında çalışanını işten çıkarmakta buldu. Oysa biliyoruz ki, sıkıntılı dönemlerde tasarrufa gitmek ne kadar önemliyse, gelirleri artırmak da en az o kadar önemli. Çözüm sadece farklı alanlarda tasarruf ya da sürekli çalışanları işten çıkarmak olmayacağına göre, gelirleri artırmanın yolları aranmalı.

  • Yıkılan belediye binasının olduğu alandaki açık otopark ne getirecek?

Yıkılan belediye binasını otopark olarak gelire dönüştürmek istediler, oysa görüyoruz ki, 35 derece güneşin altında insanlar araçlarını oluşturulan yeni park alanına bırakmıyorlar ve bir elin parmakları kadar sayıda araçtan elde edilecek gelir ile çözüm üretmeye çalışmak çok da mantıklı bir uygulama değil.

  • Yalova’daki sanayi kuruluşları, dev firmalar harekete geçmeli..

Bugün geldiğimiz noktada fabrikalara, tersanelere, OSB’lere ve buralarda iş yapan yan kuruluşlara bir kez daha sesleniyor ve diyoruz ki; VERGİLERİNİZİ YALOVA’DA ÖDEYİN!

Şehrin seçilmişlerine, siyasilerine, başta Sayın Vali olmak üzere, bürokrasisine, yine başta Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere STK’larına sesleniyoruz: SESİNİZİ YÜKSELTİN VE YALOVA İÇİN MASAYA YUMRUĞUNUZU VURUN!

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.