yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2982
EURO
34,8261
ALTIN
2.409,21
BIST
10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

KIZILAY’IN TÜRKİYE TEMSİLCİLERİ BULUŞTU

KIZILAY’IN TÜRKİYE TEMSİLCİLERİ BULUŞTU
10.10.2022 15:47
0
A+
A-

Türk Kızılay Genel Merkezi’nin ‘2023’e Doğru Hedef 81’ sloganıyla düzenlemiş olduğu İl Merkezleri Kurultaya; Türk Kızılay Yalova Şubesi üyeleri de katıldı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Türk Kızılay Genel Merkezi’nin ‘2023’e Doğru Hedef 81’ sloganıyla düzenlemiş olduğu İl Merkezleri Kurultayı Ankara’da gerçekleştirildi. Kurultaya; Türk Kızılay Yalova Şubesi üyelerinden Kadir Can Aslıyüksek, Eren Kuyumcu, Kani Yaşar ve Eser Çapadağ katıldı. Genel Başkan Kerem Kınık’ın açılış konuşması ile başlayan kurultayda, alanında uzman ve yetkin kişilerin katılımıyla çeşitli paneller gerçekleştirildi. 81 il merkezinin yer aldığı kurultayda; 2030 vizyonu ve stratejik plan, iyi uygulamalar ve öğrenimler, Kızılay faaliyetlerinin yarını, kaynak geliştirme, yönetişim ve risk yönetimi, Kızılay yatırım çalışmaları gibi bir çok konuda görüşmeler yapıldı. Kurultay ile ilgili Türk Kızılay Yalova Şubesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İyiliğin peşinde güçlenerek büyümek için ‘2023’e Doğru Hedef 81’ diyerek il merkezlerimizin Ankara’da bir araya geldiği kurultaya Eren Kuyumcu, Kani Yaşar, Eser Çapadağ ve Kadir Can Aslıyüksek katılım sağladı.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.