yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2901
EURO
37,2359
ALTIN
2.987,09
BIST
8.947,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

FENERBAHÇE BEKO, YALOVA’YA GELECEK

FENERBAHÇE BEKO, YALOVA’YA GELECEK
09.10.2024 15:44
0
A+
A-

12 DEV ADAM’I ZORLU HAFTA BEKLİYOR!

  • Türk basketbolunun mihenk taşlarından Fenerbahçe Beko, bu hafta sonunda Yalova’ya gelerek temsilcimiz Yalovaspor Basketbol’la karşılaşacak.

Tarihinde ikinci kez mücadele verdiği BSL’ye Anadolu Efes yenilgisiyle başlayan yeşil-kırmızılı takımımız, ikinci haftada 12 Ekim Cumartesi günü sarı-lacivertlileri ağırlayacak.

 

Onur ERDİK

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Yalovaspor Basketbol, ikinci hafta müsabakaları kapsamında hafta sonu Fenerbahçe Beko’yu misafir edecek. Sezona kötü giriş yapan ve Anadolu Efes’e kaybeden yeşil-kırmızılı takımımız, sarı-lacivertlilerle önemli bir maça çıkacak ve seyircisiyle buluşacak.

12 Ekim’deki maç saat 18.00’de..

Yalovaspor Basketbol ile Fenerbahçe Beko arasında 12 Ekim Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Bu kritik sınava Yalovalı basketbolseverlerin büyük ilgi göstermeleri bekleniyor. Temsilcimiz, sezona deplasmandaki Anadolu Efes yenilgisiyle başlamış ve rakibine 100-59 boyun eğmişti. Fenerbahçe Beko ise Onvo Büyükçekmece Basketbol’u sahasında 97-85 ile geçmişti.

Kadrosunda önemli isimler var..

Öte yandan müzesinde EuroLeague şampiyonluğu kupası da bulunan Türk basketbolunun önemli ekiplerinden Fenerbahçe Beko, kadrosunda önemli isimleri barındırıyor.  Yabancı rotasyonunda Bonzie Alexander Colsın II, Nigel Hayes, Arturs Martins Zagars, Devon Howard Hall, Marko Guduric gibi oyuncular var. Yerli rotasyonunda da Sertaç Şanlı, Melih Mahmutoğlu ve Erten Gazi gibi önemli isimler, Cumartesi günü Yalova’da parkeye çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.