yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Periler, Mersin rövanşını bekliyor

Periler, Mersin rövanşını bekliyor
02.03.2022 16:13
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off hattını yakından ilgilendirecek mücadelede HDI Sigorta Yalova VİP, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Fırtına gibi estiği ligde üst üste aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Turuncu-Sarılı takımımız, Akdeniz ekibi Mersin BŞB ile oynayacağı maçı düşünüyor.

 

Zorlu kapışma 5 Mart’ta..

HDI Sigorta Yalova VİP ile Mersin BŞB arasında 5 Mart Cumartesi günü 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Bu maç öncesinde Furkan Sağlık yönetimindeki VİP, 38 puanla 6.sırada bulunuyor. 42 puandaki Mersin BŞB ise 3.sırada yer alıyor. Ligin ilk devresinde Mersin’de oynanan maçı HDI Sigorta Yalova VİP, 58-56’lık skorla kaybetmiş ve rakibini elinden kaçırmıştı.

 

Son 10 maçın 8’ini kazandık..

Öte yandan Turuncu-Sarılı takımımız HDI Sigorta Yalova VİP, ligde oynadığı son 10 maçın 8’ini kazanmıştı. Temsilcimiz, 2 karşılaşmada da rakiplerine diş geçiremedi. Bu mücadelelerde VİP, sadece Rize Belediyesi ve son olarak geçtiğimiz hafta sonu Manisa’da Turgutlu Belediyespor’a yenilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.