yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

SÜPERLERDE İLK LİDER TEŞVİKİYE

SÜPERLERDE İLK LİDER TEŞVİKİYE
09.11.2023 17:32
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme’de 2023-2024 sezonu, geçtiğimiz hafta oynanan birbirinden zorlu karşılaşmalarla başladı.

Derbide Çınarcık Belediyespor’u 3-0’lık net skorla deviren Teşvikiye Belediyespor, Süper Amatör’ün ilk lideri oldu.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de nefesleri kesen maraton resmen start aldı. 22 haftalık maratonun ilki olan birinci hafta müsabakalarında futbolseverler, zorlu karşılaşmalara tanıklık ettiler. Birinci haftanın en farklı galibiyetine imza atan Teşvikiye, Süper Amatör Küme’de liderlik koltuğunun da ilk sahibi oldu.

Çınarcık derbisini kazandı..

Süper Amatör Küme’nin ilk haftasında Çınarcık derbisi heyecanı vardı. Teşvikiye Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor, Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Stadyumu’nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz biten mücadelede yeşil-kırmızılılar, rakibini 3-0’lık skorla devirmesini bildi. Bu sonuçla Teşvikiye, 2023-2024 sezonunun ilk lideri olarak haftayı kapattı. Son iki sezonda şampiyonluğu kaçıran sarı-siyahlı takım Çınarcık ise ligin ilk haftasını son sırada geçti.

Çiftlikköy, Kurtköy engelini aştı..

Maratonun ilk haftasında ligin yeni ekiplerinden Kurtköyspor ile Çiftlikköy Belediyespor, Amatör Saha 1’de karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlı konuk takım, rakibini 3-1’lik net skorla yenerek sezona 3 puanlı başlangıç yaptı. Bu galibiyetle Çiftlikköy, 3 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı.

Yalovaspor’dan müthiş start..

Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun iki adayı Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Yalovaspor, Tavşanlı Belde Sahası’nda 3 puan mücadelesi verdi. Yeşil-kırmızılılar, ilk yarının duraklamalarında 1-0 öne geçerek devreye avantajlı girdi. İkinci yarıda eşitliği sağlayan Tavşanlı karşısında tecrübeli kramponlarıyla 90 dakikayı 3-1 kazanan Yalovaspor, lige müthiş start verdi. Aldığı bu galibiyetle yeşil-kırmızılılar, 3 puan ve averajla 3.sırada haftayı bitirdi.

Taşköprü ve Safran tek golle kazandı..

Sezonun açılış haftasında Taşköprüspor, ligin yeni takımlarından Yenimahallespor’u evinde 1-0 yendi. Haftanın diğer karşılaşmalarında; Safranspor da deplasmanda Sugören Gençlerbirliği’ni tek golle mağlup etti. Ligde haftanın berabere biten tek mücadelesinde Hersekspor ile Esenköyspor yenişemedi ve 90 dakika 2-2 tamamlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.