yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

UMUTLAR ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE!

UMUTLAR ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE!
12.04.2022 14:25
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde yorucu maraton, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla noktalandı. Son hafta öncesinde şampiyonun zaten belli olduğu grupta direkt küme düşen ekipler de haftalar öncesinde netleşmişti. 10 takımlı grupta 5 Balıkesir ve 2 Çanakkale temsilcisinin arasında boy gösteren 3 takımımızdan en başarılı ekip Yalovaspor oldu. En başarısız takım ise son sıradaki Kadıköyspor. Altınova, sezona zirve parolasıyla başlasa da şampiyonluk yarışına çok erken havlu attı.

Ayvalık, Altınova’yı yenerek şampiyonluğunu taçlandırdı..

BAL 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluğunu bir önceki hafta Yalova’da ilan eden Ayvalıkgücü, seyircisi önünde şampiyonluğunu galibiyetle taçlandırmak için sahaya çıktı. Prestij maçında temsilcilerimizden Altınova Belediyespor, ligin zirvesindeki Ayvalıkgücü Belediyespor’a 3-2 yenildi. Bu sonuçla sarı-yeşilliler, 19 puanla ligi 7.sırada noktaladı. Şampiyon Ayvalıkgücü Belediyespor ise en yakın rakibi Yalovaspor’un 6 puan önünde 45 puanla zirvede ligi kapattı.

Rotasyonlu Yalovaspor, Burhaniye’ye diş geçiremedi..

Öte yandan zirve yarışına sahasındaki Ayvalıkgücü maçıyla havlu atan ve şampiyonluk umudunu bir sonraki sezona bırakan Yalovaspor, rotasyonlu kadroyla Burhaniye Belediyespor’a Balıkesir’de 2-0 mağlup oldu. Bu yenilgiyle temsilcimiz 39 puanla 2021-2022 sezonunu ikinci sırada tamamladı. 27 puana yükselen Burhaniye de kendisine 5.basamakta yer buldu.

Kadıköy ilk ve tek galibiyetini hükmen aldı..

BAL tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Kadıköyspor, rakibi Bigadiç Belediyespor’un maça çıkmaması nedeniyle ligin son haftasını 3-0 hükmen galip kapattı. Kırmızı-siyahlılar, 7 puanla son sırada kalarak küme düştü. 10 puandaki Bigadiç de 9.sırada ligi bitirip temsilcimizle birlikte Bölgesel Amatör Ligi’ne tutunamayıp küme düşmüş oldu.

Eti ve Gönen de kazandı..

BAL’daki diğer Balıkesir ekiplerinden Bandırma ETİ Spor, evinde Bigaspor’u 2-1’lik skorla geçti. 26 puandaki ETİ, grupta sezonu 6.sırada bitirdi. 28 puanlı Biga da 4.sırada sezonu kapattı. Bir diğer Balıkesir temsilcisi Gönen Belediyespor, deplasmanda Bozcaadaspor’u 2-0 yenerek 31 puanla ligi üçüncü sırada bitirmesini bildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.