yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3921
EURO
34,7833
ALTIN
2.396,50
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

TEMSİLCİMİZ YENİLGİYLE TANIŞTI!

TEMSİLCİMİZ YENİLGİYLE TANIŞTI!
03.10.2023 16:30
0
A+
A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezonun ikinci haftası geride kaldı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı haftada Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, averajla liderliğini korudu.

 

Temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP ise deplasmandaDanilo’s Pizza Bursa Antspor’a farklı kaybederek yeni sezondaki ilk yenilgisini aldı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2023-2024 sezonunun ikinci hafta müsabakaları yapıldı. Çekişmeli geçen haftanın ardından 6 takım namağlup unvanını korurken; bu ekipler içerisinde Balıkesir temsilcisi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor liderliğini sürdürdü. TKBL’deki takımımız Yalova VİP de komşudan istediği sonuçla kente dönemedi.

Üstünlüğümüzü koruyamadık..

Danilo’s Pizza Bursa Antspor’a konuk olan Yalova VİP, ilk yarısını 11 sayı farkla önde kapattığı maçta üstünlüğünü koruyamadı ve parkeden 93-75 boynu bükük ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki ilk mağlubiyetini alan turuncu-sarılılar, 3 puan ve averajla 9.sırada haftayı tamamladı. 4 puandaki Bursa temsilcisi de averajla 6.sırada kendisine yer buldu.

Güre çok farklı..

Ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarının başında gelen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, ikinci haftada seyircisi önünde Mersin ÇBK Gelişim karşısında 95-59 gibi farklı skorla kazanmasını bildi. Bu galibiyetle Balıkesir ekibi, 4 puan ve averajla liderlik koltuğunda haftayı kapattı. İkinci mücadelesini de kaybeden ÇBK Gelişim, son sıralarda kendisine yer buldu.

Zonguldak güle oynaya..

Ligin yeni takımlarından Zonguldakspor Basket 67, evinde 01 Adana Basketbol’u 69-43 gibi farklı skorla yendi. Zonguldak da ikide iki yaparak 4 puan ve averajla ikinci sırada haftayı tamamladı. Akdeniz temsilcisi Adana da ilk yenilgisiyle tanıştı. Haftanın diğer maçlarında; Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim, seyircisi önünde ÇankırısporYükseliş’i 92-60 ile geçti. Aslan Yol Burhaniye Belediyespor, konuk olduğu Bodrum Basketbol’a 83-68 yenilmekten kurtulamadı.

Ege derbisi Urla’nın..

Çekişmeli geçen Ege derbisinde Turgutlu Belediyespor, sahasında Urla Belediyesi’ne 65-58 mağlup oldu. TKBL’nin iddialı takımlarından Çerkezköy Belediyesi, Tourism X Boğaziçi Basketbol karşısında 90-69 galip geldi. Haftanın kapanış mücadelesinde Botaş Gelişim, Emlak Konut Gelişim’i Ankara’da 80-58 devirip farklı galibiyete imza attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.