yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

‘YAVRU VATANIN HER DAİM YANINDAYIZ’

‘YAVRU VATANIN HER DAİM YANINDAYIZ’
27.09.2022 17:00
0
A+
A-

TEMAD’tan KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’ye ziyaret..

Haber / Esin KAYA

KKTC Emekli Astsubaylar Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova il yönetimi ve üyeleriyle birlikte KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’yi mecliste ziyaret ettiler.  Ziyarette TEMAD Yalova İl Başkanı Erdoğan Yıldız, “Atatürk’ün kenti Yalova’dan selam ve sevgiler getirdim. Haklı davalarında Yavru Vatanın her daim yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Başta Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Denktaş olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Misafirperverliği, ilgi ve alakalarından dolayı KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Töre’ye teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, kabulde yaptığı konuşmasında, Türkiye üzerinde, Doğu Akdeniz’de ve Kıbrıs adasında oynanan oyunların emperyalist ve sömürgeci oyunlar olduğuna işaret ederek amacın Türk milletini bölmek olduğunu belirtti. Töre, “Bağımsızlığa dört elle sahip çıkacağız. Anavatan Türkiye’den asla kopmayacağız. Biriz, beraberiz ve hep birlikte Türk milletiyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.